Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 29 august 2018 - 11:30
Kamp:
Melbourne City - Newcastle Jets
Liga:
FFA Cup, Australien
Udfald:
Jason Hoffman - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
6,50
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
117%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Der er endnu omkring halvanden måned, før den australske liga igen sætter igang, og pt. er de 10 bedste klubber Downunder i gang med at finpudse trupperne, samt lade op til den nye sæson. Det sker med en blanding af testkampe, men også kampe af større betydning, da pokalturneringen kører for fuld damp. 

Vi er nået til 16-delsfinalerne, og her får vi onsdag middag, dansk tid, et glimrende opgør, når Melbourne City tager imod Newcastle Jets. Til det opgør, har jeg fundet lidt spil frem.

Jason Hoffman - scorer i kampen @ 6,50 x 4 units
Hos Newcastle Jets har man henover sommeren ikke handlet specielt meget ind, og ligeledes har man heller ikke sagt farvel til ret mange spillere. Den mest markante afgang har faktisk været Riley McGree, der efter endt lejeophold er stoppet i klubben - og spøjst nok, så har han underskrevet en ny lejekontrakt. Med dagens modstander fra Melbourne City. Herudover har man holdt på stammen af spillere, der i sidste sæson gik hele vejen til The Grand Final, hvor man knebent tabte til Melbourne Victory. 

I onsdagens kamp er Jets uden flere profiler. Frontangriber Roy O'Donovan afsoner den første af hele ni spilledages karantæne, han fik for en episode i slutningen af sidste sæson, og er derfor ikke med i FFA Cup-opgøret. Herudover må Ben Kantarovski (forsvar) sidde over med en skade, ligesom også Joe Champness (angreb) tager plads på tribunen for at pleje sin krop. 

Det efterlader Newcastle uden den helt store bredde i offensiven, hvilket formentlig betyder, at Petratos-brødrene, Kosta og Dimi, kommer til at ligge henholdsvis i front og på 10'eren, mens nyindkøbet Ridenton tager den ene kant, og Jason Hoffman napper den anden. 

Og det er sidstnævnte, jeg har kig på her. Hoffman spiller skiftevis back og kant, og når han rykkes frem i banen, så giver det ofte Newcastle en ekstra dimension i spillet. Han er rigtigt dygtig offensivt, og scorer faktisk forholdsvis mange mål. 

I sidste sæson tegnede Hoffmann sig for 6 scoringer i 25 kampe (23 startere) for holdet, og han havde det faktisk rigtigt godt imod den stærkere del af feltet. Således nettede han imod både Western Sydney, Brisbane Roar og Melbourne Victory, mens han i begge opgør, hvor han startede inde på kanten, imod netop Melbourne City, kom på tavlen. 

På et hold, der mangler en decideret bomber, må kollektivet træde i karakter for dette Newcastle-mandskab, og det så vi i sidste sæson sagtens kunne lade sig gøre. Samtidig spiller onsdagens gæster så tilpas offensiv fodbold, at de kan true ethvert hold - og det er også tilfældet her. 

Bemærk dog, at denne bookmaker ikke refunderer indskud, såfremt Hoffman starter ude, og kommer ind i løbet af kampen. Det er dog muligt at sælge sit spil, inden kickoff, og ofte til samme, eller bedre, pris. 


Bemærk også, at der er en mulighed for, at Newcastle ryster posen og stiller op på en anden måde, end antaget, hvilket kan skubbe Hoffman ned på backen, hvilket selvfølgelig forringer værdien i dette spil markant. 

Tippet onsdag 29 august 2018 - 08:14

Opdateret onsdag 29 august 2018 - 13:21