Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 29 august 2018 - 11:30
Kamp:
Melbourne City - Newcastle Jets
Liga:
FFA Cup, Australien
Udfald:
Bruno Fornaroli - holdets første målscorer
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,10
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Der er endnu omkring halvanden måned, før den australske liga igen sætter igang, og pt. er de 10 bedste klubber Downunder i gang med at finpudse trupperne, samt lade op til den nye sæson. Det sker med en blanding af testkampe, men også kampe af større betydning, da pokalturneringen kører for fuld damp. 

Vi er nået til 16-delsfinalerne, og her får vi onsdag middag, dansk tid, et glimrende opgør, når Melbourne City tager imod Newcastle Jets. Til det opgør, har jeg fundet lidt spil frem.
Bruno Fornaroli - holdets første målscorer @ 3,10 x 4 units
Sidste sæson blev i store træk ødelagt for Bruno Fornaroli, da en skade holdt ham ude af størstedelen af sæsonens kampe. Den store uruguayanske angriber viste dog klassen, da han var tilbage, og fik scoret pænt med mål i slutningen af sæsonen. 
Denne gang er han fuldstændig klar, og sætter gang i sin 4. sæson hos Melbourne City, der har nydt rigtigt godt af den skarpe sydamerikaner hidtil. I hans første to sæsoner nettede han sammenlagt 42 mål i 56 kampe, mens det i sidste sæson blev til 5 scoringer i 10 kampe (8 startere). 
Fornaroli er ligaens bedste angriber, og det har Newcastle Jets fået at føle mange gange. Faktisk er Jets lidt af en favoritmodstander for angriberen, der igennem tiden har scoret hele 9 mål imod onsdagens modstander. 
Sammenholdt med, at han også tager holdets straffespark, kan sparke med begge ben og er et monster i luftrummet, så finder jeg det meget plausibelt, at det er Fornaroli, der løber med overskrifterne i onsdagens kamp. I sidste sæson scorede angriberen 5 mål, og i alle 5 kampe var han holdets første mand på pletten. 
Der har været en ret massiv udskiftning i City-truppen henover sommeren. Hele 10 spillere har forladt klubben, heriblandt profiler som danske Michael Jakobsen (forsvar), Manny Muscat (forsvar), Bruce Kamau (angreb) og Oliver Bozanic (midtbane). Herudover er der kommet 5 nye spillere til, hvor især unge Riley McGree, der senest var hos onsdagens modstander fra Newcastle Jets, bliver spændende at følge. Man har også hentet Michael O'Halloran (angreb) i Glasgow Rangers, og ham forventes der ret meget af. 
Det er meget ofte målrigt og underholdende, når disse to mandskaber mødes. Selvom det er tidligt på sæsonen, trupperne endnu ikke er helt på plads, og der kan mangle lidt skarphed, så forventer jeg en offensivt minded kamp, hvor vi får nogle mål. 

Tippet onsdag 29 august 2018 - 08:43

Opdateret onsdag 29 august 2018 - 13:21