Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 30 august 2018 - 20:30
Kamp:
Brøndby IF - Genk
Liga:
Europa League, UEFA
Udfald:
Hany Mukhtar - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
7,50
Chancevurdering:
14%
Spilbar ned til:
7,14
Betvalue:
105%
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY

Brøndby har ryggen imod muren, når de torsdag tager imod Genk i den afgørende kamp om en plads i Europa League-gruppespillet. Efter at have indkasseret et 5-2-nederlag i den første kamp, skal der mirakler til, hvis de blå/gule skal avancere, men så længe muligheden er der, vil den blive jagtet. 

Det ligner en hektisk kamp på Brøndby Stadion, og jeg forsøger to kortspil til hjemmeholdet. 
Josip Radosevic - får et kort @ 4,00 x 4 units
Synes det er et flot odds, vi her får på kort til Brøndbys defensive midtbanespiller, Josip Radosevic. Kroaten har ikke fået den bedste start i klubben, hvor han stadig arbejder med at vænne sig til den lidt specielle spillestil, og det kan komme til at koste et kort her.
Radosevic har spillet 7 kampe (6 startere) siden skiftet fra Hajduk Split, og det har indtil videre kastet 3 gule kort af sig. I derbyet imod FC København kom han i dommerens bog, ligesom det også skete imod både Subotica og Vendsyssel. 
Der er ingen tvivl om, at Radosevic indeholder kvaliteter, men hidtil har han endnu ikke formået for alvor at sætte et positivt aftryk i sin Brøndbytid, og der bør være gode muligheder for, at han ryger i bogen denne torsdag. Kampen må forventes at blive ganske hektisk, når Brøndby skal op og score minimum tre mål, og samtidig skal belgierne stækkes, da de gerne skal holdes fra at score. 
Oveni hatten, så virker Radosevic som en spiller, der kan tirres og kommer tingene ikke til at gå Brøndbys vej torsdag aften, så er frustrationsfrispark ikke utænkeligt.
Hany Mukhtar - får et kort @ 7,50 x 2 units
Jeg indrømmer, at Hany Mukhtar ikke er den mest oplagte til at modtage kort i torsdagens kamp, men jeg synes omvendt at oddset er rigtigt interessant. Odds 7,50 for et gult kort i en kamp, hvor frustrationerne meget vel kan komme til at få frit løb for hjemmeholdet, er i den høje ende. 
Samtidig har Mukhtar faktisk fået ganske mange kort i sin Brøndbytid, set i lyset af, hvilken position, han spiller. Alene i denne sæson har han modtaget 2 gule kort i 4 Superligakampe, og med 13 gule kort i 69 ligakampe all-time, så hiver han faktisk advarsel i ca. hver femte kamp, han deltager i. 
Torsdag bliver Mukhtar en del af den Brøndby-offensiv, der minimum skal frem og lave tre mål, og formentlig flere, da man næppe kan holde Genk fra at score. Tyskeren er en spiller, der sagtens kan tirres, og han laver også sin del af frispark i løbet af en sæson. 
Kampens dommer er den 40-årige litauer Gediminas Mazeika. Han dømmer, naturligvis, til dagligt i den hjemlige turnering, men har også nogle europæiske kampe på CV'et. Siden starten på 2017 har han passet fløjten i 13 internationale kampe, og i disse har han sammenlagt uddelt 54 gule og 1 rødt kort. Et snit på 4,23 kort pr. kamp. 

Tippet torsdag 30 august 2018 - 10:26

Opdateret torsdag 30 august 2018 - 22:20