Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 02 september 2018 - 20:00
Kamp:
Brøndby IF - FC Midtjylland
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Josip Radosevic - får et kort
Resultat:
Annulleret
Units:
4
Odds:
4,33
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Synes det er et flot odds, vi her får på kort til Brøndbys defensive midtbanespiller, Josip Radosevic. 
Kroaten har ikke fået den bedste start i klubben, hvor han stadig arbejder med at vænne sig til den lidt specielle spillestil, og det kan komme til at koste et kort her.
Radosevic har spillet 8 kampe (7 startere) siden skiftet fra Hajduk Split, og det har indtil videre kastet 3 gule kort af sig. I derbyet imod FC København kom han i dommerens bog, ligesom det også skete imod både Subotica og Vendsyssel. 
Der er ingen tvivl om, at Radosevic indeholder kvaliteter, men hidtil har han endnu ikke formået for alvor at sætte et positivt aftryk i sin Brøndbytid, og der bør være gode muligheder for, at han ryger i bogen denne søndag, hvor FC Midtjylland, de forsvarende mestre, kommer forbi Brøndby Stadion. 
FC Midtjylland har været i offensiven ift. Brøndby i den forgangne uge, hvor de har tirret de blå/gule i pressen, og tror der er pæne chancer for, at det har tændt en ild under Zornigers tropper. Samtidig var det netop FC Midtjylland, der i sidste sæson "stjal" mesterskabet fra Brøndby, og der skal revancheres noget denne søndag. 
Brøndby har haft det særdeles svært den seneste tid, hvor man ikke har imponeret spillemæssigt. Det har bl.a. resulteret i et samlet 9-4-nederlag til belgiske Genk og svage præstationer i ligaen også. Det må have sat sit aftryk på spillerne, der kan få det svært i søndagens kamp. 

Tippet søndag 02 september 2018 - 09:21

Opdateret søndag 02 september 2018 - 21:53