Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 05 september 2018 - 20:45
Kamp:
Slovakiet - Danmark
Liga:
Venskabskamp, International
Udfald:
Slovakiet
Resultat:
Vundet
Units:
5
Odds:
2,10
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Odds er allerede faldet meget på Slovakiet frem imod onsdagens landskamp imod Danmark. Årsagen skal naturligvis findes i de stridigheder, der pt. foregår mellem de danske spillere og DBU, hvor sponsorater og betaling forhandles. 

Det ser aktuelt ikke ud til, at der findes en løsning mellem parterne, hvorfor Danmark, formentlig, kommer til at stille et hold bestående af divisionsspillere og diverse "skruebrækkere", der ikke er en del af forhandlingerne. 
Udover det, er det her mandag morgen kommet frem, at Åge Hareide er sendt hjem til Norge på "ferie", og han derfor ikke kommer til at stå i spidsen for det danske hold i onsdagens kamp. 
Der er chancer for, at spillerne og DBU kommer frem til en løsning i sidste øjeblik, og det derfor bliver de normale spillere, der løber på banen i Slovakiet, men uanset dette, så har det været en katastrofal optakt til kampen - og det bør kunne ses på banen. 
Selvom odds har været markant højere, så synes jeg stadig, at odds 2,10 på hjemmesejren er interessant. Slovakkerne har et nydeligt hold, der i de seneste venskabskampe bl.a. har slået Norge og spillet uafgjort med Holland. 
Jeg forventer at odds kommer til at falde yderligere. Flere bookmakers på det danske marked er allerede et stykke under 2,00 for spillet. Det er dog svært at sætte en præcis chancevurdering, da vi reelt ikke ved, hvem der spiller og hvorfor. Jeg sender 5 units ind. 

Tippet mandag 03 september 2018 - 09:07

Opdateret torsdag 06 september 2018 - 08:07