Eksperten:
Danishbacon
Dato:
mandag 17 september 2018 - 16:30
Kamp:
Ural - FC Rostov
Liga:
Rusland: Premier League
Udfald:
Over 0,5 mål i 1 Halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,65
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY

Ural tager hjemme imod FC Rostov i den bedste række i Rusland, jeg går på der scores i 1 halvleg.

Den Russiske liga er ikke en liga med mange mål i sig skal der siges, det ligge på 2 mål i snit, alligevel synes jeg at få 1,65 på at der scores i 1 halvleg i denne her kamp er virkelig godt betalt.
Ural var i sidste sæson tæt på at skulle ud i nedryknings playoff kampe, 2 point skilte dem fra det scenario da de endte som nummer 12 i den 16 hold store liga, igen i denne sæson kunne det ligne de igen må slås om bare at overleve i ligaen, efter 6 kampe har de hevet 4 point 1-1-4 i land hvilket række til en 15 plads i den 16 hold store liga, målscoren lyder på 5-13, selvom Ural og FC Rostov har en kamp i baghånden i forhold til de andre hold i ligaen så har Ural den højeste samlede målscore.
Kigger man på hvordan deres 1 Halvlege har spillet sig ud i de 6 kampe, så er der scoret over 0,5 mål i 1 Halvleg i 4 af de 6 kampe, de kommer fra sidste runde med et nederlag på 4-0 da de gæstede CSKA Moskva, ved halvleg stod der 2-0.
Tidligere landsholdsspiller Pavel Pogrebnyak som de fik i de døende minutter i transfervinduet er nu ude med en skade hvilket er et savn i angrebet.
De angriber oftest ude på kanterne hvilket er deres stærke side, omvendt har de store problemer med at forsvarer imod hold der også benytter kantspillet i det fremadrettede spil.
FC Rostov der i sidste sæson sluttede lige over nedryknings play off kampene som dagens modstander har fået en god start på sæson i deres 6 kampe, det har givet 13 point 3-1-1 og en målscore på 8-2.
Der er blevet scoret i 1 Halvleg i 5 af deres 6 kampe, de scorer og lukker så fuldstændigt ned med en massiv busparkering i forsvaret, 3 af deres sejre er endt 1-0.
De kommer fra sidste runde med et 1-1 resultat hjemme da de havde besøg af Rubin Kazan, ved halvleg stod der 1-0.
Træner Valery Karpin har en karantæne og skadesfri trup til dagens kamp.
De angriber oftest ude på kanterne hvilket er deres stærke side, mens de omvendt for det meste er underlegne i hovedspillet.
Over 0,5 mål i 1 Halvleg og ligger 3 Unit.

Tippet mandag 17 september 2018 - 13:44

Opdateret tirsdag 18 september 2018 - 06:09