Eksperten:
Danishbacon
Dato:
mandag 17 september 2018 - 20:30
Kamp:
SPAL - Atalanta
Liga:
Italien: Serie A
Udfald:
SPAL over 4,5 Hjørnespark
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,20
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

En enkel kamp i Serie A i Italien, det er SPAL  der hjemme tager imod Atalanta, jeg prøver et hjørnespils bet her.

Vi skal have over 4,5 hjørnespark til SPAL her og der ser jeg ikke er helt umuligt imod et noget vaklende Atalanta hold.
Spal har kommet lidt lala fra start i ganske målfattige kamp, de har tabt 0-1 i 1 runde ude til Bologna og havde 0 hjørnespark i den kamp, men i de sidste 2 runde er de kommet godt med i forhold til at få nogen hjørnespark, i forrige runde vandt de hjemme med 1-0 over Parma og havde 7 hjørnespark i den kamp og i sidste runde måtte de se sig besejret med 1-0 da de gæstede Torino, men hjørnesparks stats sagde Torino 9 stk og SPAL 10 stk.
Atalanta har ikke vundet i nu 4 kampe inklusive de to imod FCK, det må være et hold der er i problemer på selvtilliden.
Kigger man lidt på hjørnesparkene i ligaen fik Frosinone 4 stk da de gæstede Atalanta og det same gjorde Cagliari på samme bane, i deres udekamp imod Roma fik Roma 3 stk.
SPAl spiller især deres angreb igennem højre side med rigtig mange indlæg, der burde det godt kunne give nogen hjørnespark, og det samme kunne man tro også ville gælde når man tænker på at Atalanta ikke spiller et særligt hårdt presspil men er mere afventende i deres tilgang til spillet.
SPAL over 4,5 Hjørnespark og ligger 3 Unit.

Tippet mandag 17 september 2018 - 18:10

Opdateret tirsdag 18 september 2018 - 06:11