Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 19 september 2018 - 11:30
Kamp:
Melbourne City - Western Sydney
Liga:
FFA Cup, Australien
Udfald:
Bruno Fornaroli - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
5
Odds:
2,10
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
116%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Vi er nået til kvartfinalen i den australske pokalturnering, og her får vi et rent A-League opgør, når Melbourne City tager imod Western Sydney Wanderers. Her kigger jeg, ikke uvant, på Bruno Fornaroli som målscorer. 
Bruno Fornaroli - scorer i kampen @ 2,10 x 5 units
Bruno Fornaroli - holdets første målscorer @ 3,00 x 4 units
Sidste sæson blev i store træk ødelagt for Bruno Fornaroli, da en skade holdt ham ude af størstedelen af sæsonens kampe. Den store uruguayanske angriber viste dog klassen, da han var tilbage, og fik scoret pænt med mål i slutningen af sæsonen. 
Denne gang er han fuldstændig klar, og sætter gang i sin 4. sæson hos Melbourne City, der har nydt rigtigt godt af den skarpe sydamerikaner hidtil. I hans første to sæsoner nettede han sammenlagt 42 mål i 56 kampe, mens det i sidste sæson blev til 5 scoringer i 10 kampe (8 startere). 
 
Fornaroli er ligaens bedste angriber, og han var da også manden, der sænkede Newcastle Jets i 1/8-finalen, hvor City vandt 1-0. Det var uruguayanerens 7. kamp på stribe, hvor han fandt vej til nettet som holdets første. Sammenholdt med, at han også tager holdets straffespark, kan sparke med begge ben og er et monster i luftrummet, så finder jeg det meget plausibelt, at det er Fornaroli, der løber med overskrifterne i tirsdagens kamp.
Western Sydney Wanderers, der i sidste sæson blev nr. 7 i A-League, og dermed missede slutspillet, har haft stor udskiftning i truppen henover pausen. Umiddelbart ser de ikke synderligt styrkede ud, og man kunne have en formodning om, at deres dårlige stime imod dagens modstander fortsætter. De seneste fem møder mellem de to klubber i Melbourne er endt med fire City-sejre og en uafgjort. Da de mødtes her seneste vandt City med 3-0... Og Fornaroli åbnede selvfølgelig festen med en 1-0-scoring lige før pausen. 

Tippet onsdag 19 september 2018 - 08:37

Opdateret onsdag 19 september 2018 - 13:21