Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 22 september 2018 - 13:00
Kamp:
Premier League - Nedrykker
Liga:
Premier League
Udfald:
Burnley rykker ned
Units:
3
Odds:
2,20
Chancevurdering:
50%
Spilbar ned til:
2
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4
Tv:
Ja
**Spillet her er hos Betfair spilbørs, og oddset er fratrukket 2.5% commision. Den står lige nu til 2,26 på deres site**

Vi er nu 5 runder inde i Premier League, og alt tyder på at Burnley ikke kan følge op på den fantastiske sæson de havde sidste år. Her spillede de sig i Europa League, men dårlige transfers og en række skader har betydet at de har fået en katastrofal start på dette års sæson.
Efter 5 kampe har de kun 1 point, og det er endda hentet i et forholdsvis let program. Oveni det er de ude Europa League inden gruppespillet, hvilket var en stor skuffelse for klubben.
I ligaen er de startet ud med;
Southampton vs Burnley ... 0-0
Burnley vs Watford ... 1-3
Fulham vs Burnley ... 4-2
Burnley vs Man Utd ... 0-2
Wolves vs Burnley ... 1-0

Så udover at det kun er blevet til 1-point, så har de altså tabt 2 ud af 2 hjemmekampe, og måske endnu værre de har tabt til 2 af oprykkerne, som de potentielt kommer til at slås med i bundkampen.
Jeg tror at Burnley vil være i bund 5 når vi går ind i December, og her har de for alvor et svært program med kampe imod Palaca(u), Liverpool(h), Brighton(h), Tottenham(u), Arsenal (u), Everton (h) og West Ham (h).
Efter den december kan de meget vel være under stregen, og der de det - så er det statistiske set svært at komme op igen.
Jeg ved at vi er tidligt ude med dette spil, men med en trup der i den grad mangler spillere der kan noget på egen hånd - så tror jeg simpelthen ikke på at Burnleys kollektiv er stærkt nok til at holde dem i Premier League.
Jeg spiller 3 units på at de rykker ud af ligaen.

Tippet onsdag 19 september 2018 - 15:40