Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 22 september 2018 - 13:35
Kamp:
Shanghai SIPG - Changchun Yatai
Liga:
Super League, Kina
Udfald:
Hjemmeholdet vinder og begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
5
Odds:
2,43
Chancevurdering:
46%
Spilbar ned til:
2,17
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Shanghai SIPG stormer imod det kinesiske mesterskab, og tog i sidste runde et stort skridt, da de besejrede nærmeste konkurrent, Guangzhou Evergrande, med 2-1 på eget græs. Dermed har SIPG skabt et hul på 5 point ned til nr. 2. 

Lørdag skal der en pligtsejr i hus, når rækkens nr. 7, Changchun Yatai, kommer forbi. Et hold, som man ganske enkelt skal besejre, hvis man har guldambitioner. Jeg tror dog ikke, at Yatai lægger sig fladt ned, så spillet på, at Shanghai SIPG vinder, og begge hold scorer, virker meget interessant.
Den rene sejr giver 1,26, så det er et ganske markant odds-boost, vi opnår, når vi tilføjer at der kommer mål i begge ender.
Selvom Shanghai SIPG er tophold, så er det ikke defensiven, der har bragt dem dertil, men nærmere en fuldstændigt forrygende offensiv. Med navne som Wu Lei (ligatopscorer), Hulk, Oscar og Elkeson i truppen, så har SIPG nogle stærke kort på hånden, der giver dem en kæmpe fordel hver gang.
SIPG er 9-1-1 på hjemmebane. Her har de vundet de seneste 6 kampe i træk, og hele fire af disse har haft mål i begge ender. Netop det at holde buret rent har været et problem for Shanghai-klubben på det seneste, hvor der i 14 af de seneste 16 kampe er scoret imod dem, heraf i hver eneste af de seneste 6. 
Changchun Yatai er ikke et hold, der bør kunne rejse til Shanghai Stadium og nappe sejren, men de har kvaliteterne til at gøre livet lidt småsurt for hjemmeholdet. Således har Yatai fundet vej til nettet i 10 af deres seneste 11 kampe, og med offensive kræfter som Odion Ighalo (vice-ligatopscorer) og Adrian Mierzejewski bør de kunne true SIPG.
SIPG er 4-1-0 imod Changchun Yatai på hjemmebane igennem tiden. De seneste tre møder er endt 5-1, 1-1 og 5-3. 
Markedet er meget uenige i oddset på dette udfald. Ingen ligger dog så højt som Unibet, der med 2,43 stikker voldsomt ud ift. andre, der eks. udbyder spillet til 2,15. 

Tippet lørdag 22 september 2018 - 07:43

Opdateret lørdag 22 september 2018 - 21:17