Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 24 september 2018 - 19:00
Kamp:
Eskilstuna - Öster
Liga:
Superettan, Sverige
Udfald:
Eskilstuna
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,80
Chancevurdering:
60%
Spilbar ned til:
1,67
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://wleuroearners.adsrv.eacdn.com/wl/clk/?btag=a_10464b_2165

I den næstbedste svenske række står Eskilstuna stadig med gode muligheder for oprykning til Allsvenskan. Holdet er aktuelt nr. 3, en placering, der giver playoff til den bedste række, mens 2.-pladsen, der giver direkte oprykning, også er indenfor rækkevidde. Skal de opnå den placering kræver det dog, at de holder et højt pointsnit i de resterende 7 kampe.

Når de mandag møder Öster på hjemmebanen Tunavallen, er det en must-win kamp. Gæsterne, der ligger lunt og godt midt i rækken, har udspillet sin chance for at rykke op, mens nedrykning er tilpas langt væk til, at det med al sandsynlighed heller ikke bliver et tema. Ergo; motivationen må være højst hos værterne.
Eskilstuna er i god form. Medregner vi pokalturneringen, så er holdet ubesejret i 11 kampe på stribe, og man har blot lidt et enkelt nederlag siden midten af april måned. Med andre ord, så er det et hold, der bør tages seriøst af de to førerhold Helsingborg og Falkenberg. 
Hjemme på Tunavallen er Eskilstuna ubesejret igennem hele sæsonen (7-5-0), hvilket gør dem til det eneste hold i Superettan, der ikke har måtte se sig slået i egen hule. Samtidig har holdet kun ladet 5 mål gå ind i 12 kampe på denne bane, hvilket også gør det væsentligt nemmere at vinde fodboldkampe. 
Öster kommer til mandagens kamp i ret skidt form. Holdet har ikke vundet i fire kampe på stribe, hvor man bl.a. har tabt til rækkens nr. 7 og nr. 14. Den dårlige periode har endegyldigt slukket drømmen om oprykning, da man nu er 11 point fra 3.-pladsen, og der er rigtigt mange klubber om buddet. 
Motivation og kvalitet bør give Eskilstuna sejren her. Oddset står aktuelt i 1,80, hvor det er højest, mens nogen allerede er tættere på 1,70. Jeg forventer det falder yderligere.

Tippet lørdag 22 september 2018 - 11:13

Opdateret mandag 24 september 2018 - 22:26