Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 24 september 2018 - 19:00
Kamp:
Eskilstuna - Öster
Liga:
Superettan, Sverige
Udfald:
Samuel Nnamani - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
3,20
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Jeg går ind på Samuel Nnamani som målscorer, når Eskilstuna mandag skal forsøge at tage endnu et skridt imod oprykning. Odds er lige nu 3,20 for scoring, hvilket ser ganske nydeligt ud. 
Eskilstuna er i god form. Medregner vi pokalturneringen, så er holdet ubesejret i 11 kampe på stribe, og man har blot lidt et enkelt nederlag siden midten af april måned. Med andre ord, så er det et hold, der bør tages seriøst af de to førerhold Helsingborg og Falkenberg. 
Hjemme på Tunavallen er Eskilstuna ubesejret igennem hele sæsonen (7-5-0), hvilket gør dem til det eneste hold i Superettan, der ikke har måtte se sig slået i egen hule. Samtidig har holdet kun ladet 5 mål gå ind i 12 kampe på denne bane, hvilket også gør det væsentligt nemmere at vinde fodboldkampe. 
Öster kommer til mandagens kamp i ret skidt form. Holdet har ikke vundet i fire kampe på stribe, hvor man bl.a. har tabt til rækkens nr. 7 og nr. 14. Den dårlige periode har endegyldigt slukket drømmen om oprykning, da man nu er 11 point fra 3.-pladsen, og der er rigtigt mange klubber om buddet. 
Dermed bør der være gode arbejdsvilkår for den formstærke Samuel Nnamani, der har garnet 9 gange i 20 kampe (18 startere). Målt på spilletid, så scorer han hvert 170. minut, altså i mere end hver anden kamp, og det gør oddset yderst interessant. 
Alene i august og september er det blevet til 5 scoringer i 6 kampe for nigerianeren, der i kun to opgør i perioden er gået fra banen uden mål. Han kommer tilmed med friske ben, da han afsonede karantæne i seneste kamp. 

Tippet lørdag 22 september 2018 - 11:22

Opdateret mandag 24 september 2018 - 22:26