Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 25 september 2018 - 19:45
Kamp:
Volendam - Willem II
Liga:
Hollandsk pokalturnering
Udfald:
William II sejr & begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,87
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Vi skal en tur til den hollandske pokalturnering, hvor der bør være niveauforskel når Willem II fra den bedste række er på besøg hos et kriseramt Volendam fra den næstbedste række.

Hjemmeholdet er i en stor krise, og kommer til opgøret her uden at have vundet i de seneste 14(!!) kampe. Holdet går mere eller mindre fra nederlag til nederlag, og det er på på hjemme- og udebane.
Nu får de så besøg af Willem II, som har sprudlet offensivt igennem de sidste runder.
I de seneste 5 kampe er holdet således 2-2-1, men det er sket med ikke mindre end 13 kasser i disse kampe. Det giver altså en snit på hele 2,6 scoringer - og burde have givet flere point.
Forsvaret har dog sejlet - og i de samme 5 kampe har de også lukket 13 mål ind. Et målsnit i kampene på 5,2 mål per kampe er voldsomt - og det bør give hjemmeholdet forhåbninger om at komme på tavlen.
William II bør vinde her, og det har de da også gjort i de 4 sidste indbyrdes opgør. I 3 ud af de seneste 6 indbyrdes opgør har begge hold dog scoret - og det kunne meget vel ske i denne kamp også.
Vi kan hente odds 1,45 på en udesejr, hvilket er uinteressant. Til gengæld kan vi hos en enkelt bookie hente odds 2,87 på at William II sejrer & begge hold scorer.
Det er pænt over markedet, og jeg sender 2 units efter det.

Tippet mandag 24 september 2018 - 22:31

Opdateret tirsdag 25 september 2018 - 22:04