Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 27 september 2018 - 16:45
Kamp:
Viby IF - FC København
Liga:
DBU Pokalen
Udfald:
Begge hold scorer i kampen = Nej
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,50
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
3+

Vi skal en tur til den danske pokalturnering, hvor der er voldsomt klasseforskel imellem holdene når Viby tager imod FCK.

Viby IF frister en tilværelse i Danmarksserien, hvor holdet fra det sydlige Århus klarer hverdagen med en række amatørspillere.
Spillerne har måtte bede om en fridag op til opgøet imod FC København, som lige nu ligner det klart bedste hold i Danmark.
Og selv om FC København uden tvivl vil rotere på de fleste pladser, så er det spillere der kommer ind stadig mange niveauer over Vibys spillere.
Ståle Solbakken har udtaget en trup uden Peter Ankersen, Dame N'Doye, Viktor Fischer, Denis Vavro, Carlos Zeca, Andres Bjelland og Jesse Joronen.
Alligevel er truppen dog fuld af landsholdsspillere og spillere lige i periferien af superligaholdet. Disse vil ind og vise at de skal højere op i hirakiet, og jeg tror på en solid FCK indsats her.
En favoritsejr giver da også kun odds 1,01 - 1,03 og en del bookmaker har slet ikke odds på 1-X-2 udfaldet af kampen.
Set i det lys virker odds 1,50 på at begge hold ikke scorer yderst solidt.
Flere af de store udenlandske bookmakere er nede i 1,37-1,40 på dette spil, og jeg er klar med penge på at begge hold IKKE scorer til odds 1,50.
Det er dog en pokalkamp, hvor FCK nok vil give debut til flere nye spillere i løbet af kampen. Derfor holder jeg indsatsen nede på 2 units.

Tippet onsdag 26 september 2018 - 20:28

Opdateret torsdag 27 september 2018 - 21:46