Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 05 oktober 2018 - 21:00
Kamp:
Brighton - West Ham
Liga:
Premier League
Udfald:
Marko Arnautovic scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,95
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
6'eren
Vi skal en tur til fredagskamp i Premier League, hvor det er to hold i helt forskellig form der mødes.
Hjemmeholdet Brighton er i krise og uden sejr i de seneste 6 kampe, hvor de er gået 0-2-4. De har lukket mål ind i alle disse kampe – og i de sidste 4 kampe har de lukket 2 mål ind i hver kamp.
Det har de faktisk gjort i 8 ud af deres sidste 9 Premier League kampe – og det tunge forcar med Duffy og Dunk centralt ser endda meget sårbart ud.
Fredag kommer de så på noget af en prøve imod et West Ham hold, der for alvor har fundet formen. Hammers er 4-1-1 for de sidste 6 kampe – og efter en skidt start virker det til at Pellegrino nu har fået styr på den spændende trup.
Holdet sigter imod en top7 placering, og i hvert fald offensivt har de kvaliteterne.
Her ser Yarmolenko, Arnautovic og Felipe Anderson spændende ud – og hammer har da også scoret hele 17 mål i de seneste 6 kampe. Senest scorede de 3 ude imod Manchester United – og på den baggrund bør de også prikke et par stykker ind imod Brighton.
En oplagt målscorer er Arnautovic, der flankeret af Anderson og Yarmolenko har set yderst skarp ud. Østrigeren har allerede scoret 4 PL mål i 6 kampe - og har også set skarp ud for landsholdet.
I en kamp imod et sårbart Brighton forsvar, så vil Arnautovic nok komme til en del chancer - og oddsene på at han afslutter over 2.5 gange i kampen er da også nede omkring odds 1,85.
I snit har han indtil videre afsluttet 2,7 gang pr. kamp - og langt de fleste af disse inde fra feltet.
Jeg tror han kommer til chancer i kampen her - og odds 2,95 på at han scorer er i overkanten. Det er også fint over markedet,  der snitter omkring de 2,60.
Jeg skyder 2 units efter at Marko Arnautovic scorer i kampen.

Tippet torsdag 04 oktober 2018 - 13:19

Opdateret lørdag 06 oktober 2018 - 06:07