Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 06 oktober 2018 - 16:00
Kamp:
Watford - Bournemouth
Liga:
Premier League
Udfald:
Bournemouth + 0,5 asian
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,78
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

NB! Spillet her svarer til X2, hvor vi altså vinder bettet i tilfælde af uafgjort eller sejr til udeholdet.

Vi skal til Premier League bold i London, hvor et formsvagt Watford hold tager imod Bournemouth som er i målform for tiden.
Watford kommer således til kampen uden sejr i 4 kampe, efter at de ellers havde startet sæsonen rigtigt fint. De har lukket 8 mål ind i de sidste 5 kampe, og selvom holdet er favoritter imod Bournemouth - så tror jeg det bliver en mere lige kamp end bookmakernes chancevurdering. 
Bookmakerne er i snit gået med 45% - 27% - 28% og der mener jeg simpelhen at de undervurderer udeholdet.
Eddie Howes Bournemouth har nemlig virkelig fået gang i spillet - og igennem de sidste par uger har de været en fornøjelse at se på offensivt.
De er 4-0-2 for de sidste 6 kampe, hvor de har losset i alt 12 kasser ind forbi modstanderne, og jeg tror også at de scorer 1-2 mål imod Watford.
Det plejer det faktisk også at gøre, i de meget tætte indbyrdes kampe - hvor hele 5 ud af de sidste 6 kampe er endt uafgjort.
Bournemouth er bedst hjemme, men oddset på at de får point med hjem fra Vicarage Road er for højt.
Bournemouth har i snit scoret 1,71 mål per kamp i denne sæson. Jeg tror som sagt også på at de kommer på tavlen 1-2 gange imod Watford, og spørgsmål et er så hvem der scorer..... Se mit andet spilforslag på kampen ;-)

Tippet torsdag 04 oktober 2018 - 21:26

Opdateret lørdag 06 oktober 2018 - 19:59