Eksperten:
Thomsen
Dato:
tirsdag 09 oktober 2018 - 19:00
Kamp:
Örgryte - Degerfors
Liga:
Superettan, Sverige
Udfald:
Kevin Wright - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
13,00
Chancevurdering:
10%
Spilbar ned til:
10
Betvalue:
130%
Bookmaker:
http://bit.do/exk9w

Jeg forsøger mig med et langskud i tirsdagens Superettan-opgør mellem Örgryte og Degerfors. Eller så voldsomt et langskud er det egentlig ikke, da jeg synes, at prisen er alt for høj på, at gæsternes Kevin Wright kommer på tavlen her. 

Wright spiller som oftest venstre midtbane i Degerfors' 3-4-2-1-opstilling, og herfra er han i fin position til at deltage i det offensive spil. Den 22-årige englænder har da også fundet vej til nettet 4 gange i sæsonen, hvor han har deltaget i samtlige 25 kampe og fået fuld spilletid i de 22. 
Rent matematisk, så har Wright scoret i hver 6,5 kamp for Degerfors i indeværende sæson, og ligger i en fornuftig position ift. at komme frem til chancer. Alligevel får vi odds 13,00 på mål. Til sammenligning giver hans makker, Erik Lindell, der ligger på højre midtbane, og som har scoret 2 mål i i alt 45 kampe for Degerfors, odds 5,80, og er vurderet som den 5.-mest oplagte målscorer af bookmakerne. Det er der ikke voldsomt meget fornuft i. 
Kevin Wright har scoret to mål i de seneste seks kampe, og kan derfor også siges at være i fin form. Han bør have chancer i tirsdagens kamp, hvor man møder et Örgryte-mandskab, der har lukket mål ind i 7 af de seneste 9 kampe, og som - ligesom Degerfors - ikke rigtigt har mere at spille for i sæsonen. Begge klubber er et stykke bag oprykningspladserne, og skulle det lykkes et af holdene at vinde i dag, vil denne stadig have 8 point op til 3.-pladsen, med kun 12 point tilbage at spille om, i et tæt felt. Det er ikke realistisk, at det sker i år, og begge klubber må indstille sig på endnu en sæson i det næstbedste selskab.
Dette kunne godt blive en kamp med mål i begge ender, og selvom en spiller som Erik Björndahl er mere oplagt som målscorer, så går jeg med Kevin Wright til en pris, der er nærmest umulig at sige nej til. Den får næppe lov at stå til kampstart. 

Tippet tirsdag 09 oktober 2018 - 07:23

Opdateret onsdag 10 oktober 2018 - 07:16