Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 09 oktober 2018 - 20:45
Kamp:
Accrington Stanley - Macclesfield Town
Liga:
Football League Trophy, Nordlige Gruppe C
Udfald:
Accrington Stanley
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,50
Bookmaker:
http://bit.ly/2gDejuH

Vi skal en tur til Football League Trophy pokalturneringen i England, som altså er en slags liga cup for holdene i de lavere divisioner. Holdene bruger ofte turneringen til at rotere lidt, og derfor holder jeg mig normalt fra at spille på den.

I dette tilfælde har vi dog et hjemmehold i Accrington, som ligger nummer 7 i den 3.bedste række (League One), imod et udehold der er helt tandløst for tiden.
Macclesfield Town er nemlig placeret en række under Accrington, i League Two - hvor de pt. er et af de dårligst hold i England målt på antal point.
I de første 12 ligakampe har de således kun hentet 4 point, og står stadig uden sejr.
De har i disse 12 kampe lukket hele 23 kasser ind(!!), og alt tyder altså på at der bliver godt med plads til Accrington Stanleys angribere i aften.
Hjemmeholdet har scoret i 5 ud af de seneste 6 kampe, og bør også kunne putte et par stykker forbi Macclesfields keeper i aften.
De fleste bookmakere er da også på vej ned imod odds 1,40 på en hjemmesejr, og snittet er pt på 1,44.
Hos en enkelt bookie med dansk licens kan vi dog stadig hente odds 1,50, og bare baseret på ovenstående stats - så mener jeg at det er 2 units værd.
Hertil skal det nævnes at Macclesfield har lukket 17 mål ind i de seneste 6 kampe, og kommer til opgøret uden sejr i de seneste 7 kampe.
Jeg spiller 2 units på en hjemmesejr.

Tippet tirsdag 09 oktober 2018 - 15:24

Opdateret onsdag 10 oktober 2018 - 07:17