Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 21 oktober 2018 - 21:00
Kamp:
DC United - New York City
Liga:
MLS, USA
Udfald:
DC United -0,5 (asian)
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
2,23
Chancevurdering:
49%
Spilbar ned til:
2,04
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Søndag tager vi flyveren over Atlanterhavet, hvor DC United tager imod New York City hjemme på Audi Field i Washington. Hjemmeholdet skal have gode chancer i denne kamp imod et gæstende mandskab, der kæmper med svigtende form og næppe er lige så motiverede. 

Hjemmesejren til 2,23 forsøges her. Tager den i asian hanciap-varianten -0,5 som dog er det samme som et ganske normalt 1-tal. Vi får blot en kende højere odds på det asiatiske marked.
DC United
Hjemmeholdet er endnu ikke sikre på playoff, men formen er til det. Anført af en sprudlende Wayne Rooney, der senest sikrede 3 point via et fantastisk frisparksmål imod Toronto, skraber DC masser af point sammen i disse uger. 
Således er søndagens værter ubesejrede i 8 kampe i træk (6-2-0), mens de hjemme i egen hule, på Audi Field, kun få kilometer fra Det Hvide Hus, har vist skræmmende styrke i sæsonen. 16 kampe har hidtil resulteret i 12 sejre, 2 pointdelinger og 2 nederlag. 
DC er presset af Montreal Impact i tabellen inden de sidste to kampe. Et nederlag til New York City i søndagens kamp, vil sætte hovedstadsholdet under gevaldigt pres inden sidste runde, og derfor er en sejr i denne sidste hjemmekamp i grundspillet særdeles vigtig.
DC har alt at spille for, og med 3 sejre i 4 møder med New Yorker-klubben, på Audi Field, er historikken med dem.
Værterne må i søndagens kamp undvære Taylor Kemp (forsvar, 0/0), David Ousted (målmand, 17/0), Chris Odoi-Atsem (forsvar, 1/0), Vytas (forsvar, 0/0) og Oniel Fisher (forsvar, 24/1). Ingen af disse fravær er nye. 
New York City
Søndagens gæstende mandskab fra New York er inde i en skidt periode. Klubben har kun én enkelt sejr på sin kappe siden midten af august (1-3-4), og er blandt de mindst formstærke mandskaber i MLS. 
Samtidig har New York City præsteret så flot i de først 3/4-dele af sæsonen, at de allerede har sikret sig en plads i slutspillet. Det eneste de spiller for pt. er placeringen mellem nr. 3 og nr. 6. En placering, der afgører hvilket af de øvrige playoff-hold de møder i første runde af slutspillet. Næppe noget, der for alvor kan motivere. Ihvertfald ikke i samme grad som hos hjemmeholdet.
New York kommer til søndagens kamp uden Cedric Hountondji (forsvar, 1/0), men burde ellers kunne mønstre fuld trup. 
Dom
Formkurver, motivation og hjemmebanefordel. Det hele taler til DC Uniteds fordel her, og fyldte med selvtillid og 20.000 fans i ryggen, bør de være i stand til at tage alle tre point her imod en modstander, der har tabt 6 af deres seneste 9 udekampe.
Odds 2,23 er særdeles spilbart og næppe tilgængeligt til kampstart. 

Tippet fredag 19 oktober 2018 - 14:03

Opdateret søndag 21 oktober 2018 - 23:06