Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 20 oktober 2018 - 13:30
Kamp:
Chelsea - Manchester United
Liga:
Premier League
Udfald:
Mateo Kovacic får kort et i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
5,00
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
Ja

Den tidlige Premier League kamp i dag ser spændende ud. Chelsea er i super form, og er favoritter imod Mourinhos United - som ikke har haft mange gode resultater i denne sæson. En hjemmekamp imod et kompakt og hårdtkæmpende United hold er dog aldrig let - og Chelsea til odds 1,70 er i underkanten.

Istedet har jeg kastet min kærlighed på et lille specialspil, nemlig at Mateo Kovacic får kort et i kampen. De fleste bookmakere har en linie på omkring 5 kort i kampen, som meget vel kunne blive lidt hårdt spillet.
Kommer der 5 kort - så forventer jeg at se en del til midtbanespillerne.
Midtbanen er nemlig nøglen til denne kamp, og vi kommer til at se Kante, Jorginho og Kovacic kæmpe hårdt imod Fellaini, Pogba og Fred. Kovacic vil være den mest defensive af de 3 hos Chelsea, og han kan godt spille hårdt.
Kroaten har indtil videre trukket 3 kort på 822 minutter i alle kampe, hvilket altså giver et kort pr. 281. spillede minut - eller lidt over hver 3. kamp.
Kampen her er noget hårdere end hvad han ellers har været involveret i - og jeg er lidt overrassket over at vi kan hente odds 5,0 på at han trækker et kort.
Jeg smider 2 units efter et kort til Kovacic - og håber på en intens kamp på Stamford Bridge.

Tippet lørdag 20 oktober 2018 - 12:01

Opdateret lørdag 20 oktober 2018 - 15:11