Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 20 oktober 2018 - 15:30
Kamp:
Stuttgart - Dortmund
Liga:
1. Bundesliga, Tyskland
Udfald:
Jadon Sancho - leverer en assist
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,20
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Jadon Sancho er et af de mest interessante talenter i tysk fodbold lige nu, og den kun 18-årige englænder leverer virkeligt for Dortmund. Det er mest i rollen som oplægger, han gør sig, og vi får fine odds 3,20 på, at han leverer en assist lørdag.

Sancho, der ligger på kanten for Dortmund, har til opgave at servicere Paco Alcacer i front, og indtil videre har dette lykkedes rigtigt godt i indeværende sæson.
Sancho står noteret for 7 Bundesligakampe, hvor i han har scoret ét mål og lagt op til hele 6 af slagsen. I Champions League er det blevet til en enkelt assist i 2 kampe, mens der er leveret én enkelt i pokaltuneringen også. 
Dermed fortsætter han trenden fra sidste sæson, hvor han i ligaen var kreatør bag 4 mål i 12 kampe. 
Det er top imod bund i lørdagens kamp, hvor formsvage Stuttgart ligger under stregen, mens Dortmund har sat sig på 1.-pladsen. Samtidig har Dortmund vundet 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør (alle turneringer) og er med rette favoritter denne weekend også. 
Det kan blive målrigt, og med en brandvarm Paco i front til at eksekvere, så kunne Jadon Sancho meget vel igen blive oplægger her. 

Tippet lørdag 20 oktober 2018 - 14:35

Opdateret lørdag 20 oktober 2018 - 18:59