Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 23 oktober 2018 - 21:00
Kamp:
Manchester United - Juventus
Liga:
Champions League
Udfald:
Flest mål i 2. halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,10
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
3+

Vi skal en tur til Champions League, hvor der er storkamp når Manchester United tirsdag tager imod Juventus.

United har kun vundet 1 af deres seneste 6 kampe i alle turneringer, men var meget tæt på at hente en flot sejr imod Chelsea i weekenden. Der var fremgang på flere paramatre, og det er der også brug for hos de røde djævle.
I Champions League står de med 4 point efter 2 kampe, og indtager lige nu andenpladsen efter Juventus. Valencia har skuffet i gruppen, men United er stadig nødt til at hente minimum 2 point i de to kampe imod Juventus for at være favoritter til at gå videre inden udekampen mod Valencia.
Det bliver ikke let imod et Juventus hold, som er ubesejrede i de seneste 23 kampe - og har vundet de seneste 6 kampe på fremmed græs.
Jeg tror vi vil se en "Mourinho classic", med tilbageholdende spil - og en meget kontrolleret United indsats - hvor spillerne ikke kommer til at satse meget offensivt.
Det kan godt give en lidt låst start på en kamp, hvor Juventus i bund og grund kan være tilfredse med 1 point.
I min optik kunne det godt give en målfattig første halvleg, men 0-0 ved pausen frister mig ikke rigtigt her. Det gør det ikke fordi Juventus har lavet så ekstremt mange mål i deres kampe - og fordi de nu har Ronalde tilbage.
På sin gamle hjemmebane vil portugiseren gerne vise sig frem, og jeg tror på mål i denne kamp.
Kommer United bagud er de nødt til at satse, og i en svær tid har Mourinho faktisk flere gange vist at holdet godt kan komme tilbage.
Det kan godt blive en mere åben affære i anden halvleg - og flest mål i anden halvleg til odds 2,10 kan jeg godt lide her.
Det er også lidt over markedet, som snitter i 2,04 og flere steder er under 2.0.
Jeg spiller 2 units på flest mål i 2.halvleg til odds 2,10.

Tippet mandag 22 oktober 2018 - 15:44

Opdateret onsdag 24 oktober 2018 - 07:48