Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 24 oktober 2018 - 21:00
Kamp:
Liverpool - Crvena Zvezda
Liga:
Champions League
Udfald:
X (Handicap 0-2)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,80
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT
Tv:
TV3Max

Vi skal en tur til Champions League, hvor Liverpool er kæmpefavoritter i opgøret imod Røde Stjerne Beograd, eller Crvena Zvezda som holdet er mest kendt som efterhånden.

I en tæt gruppe hvor Liverpool, Napoli og PSG ser meget lige ud er kampene imod Røde Stjerne nogle som bare skal vindes. Nu har Liverpool så 2 kampe imod Røde Stjeren i træk, og især hjemmekampen ligner en walkover.
En hjemmesejr er således helt nede og kysse odds 1,07, hvilket er uden value. Og selvom jeg er Liverpool mand, og forventer at de vinder her - så tror jeg ikke de kommer til at køre Røde Stjerne midt over.
Liverpool har den sidste 1½ måneds tid set svingende ud, og selvom resultaterne har været nogenlunde - så har offensiven ikke sprudlet i samme grad som i starten af sæsonen.
I de sidste 5 kampe har et normalt meget scorende Liverpool hold kun lavet 3 mål i alt, og Sturridge har kandideret til at være deres bedste offensive spiller de sidste par uger.
Samtidig har de fået en del skader, hvilket har gjort midtbanen lidt mere stationær og defensiv - og med Keita, Chamberlain, Henderson og måske Wijnaldum ude til opgøret her - så forventer jeg ikke mange chancer skabt af midtbanen.
Liverpool vinder, men jeg tror ikke det bliver en storsejr.
At de vinder med præcist 2 mål vil altid være et langskud - men odds 4,80 på det er klart i overkanten.
Det er også fint over markedet, hvor average er i 4,50 og flere bookies er nede i 4,33.
Jeg spiller 2 units på at Liverpool vinder med præcist 2 mål.

Tippet onsdag 24 oktober 2018 - 13:04

Opdateret onsdag 24 oktober 2018 - 23:35