Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 25 oktober 2018 - 18:55
Kamp:
FC København - Slavia Prag
Liga:
Europa League, UEFA
Udfald:
Jan Boril - får et kort
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
4,00
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Jeg forsøger mig med to kortspil på aftenens kamp mellem FC København og tjekkiske Slavia Prag. Bookmakerne ser en tæt kamp, og det er jeg ganske enig med dem i. Jeg ser dog også en kamp, hvor FCK kan blive det dominerende hold, og med vigtige point på spil, og en italiensk dommer, der ikke sparer på kortene, så spiller jeg på ostemad til to defensivspillere hos gæsterne.

Jan Boril - får et kort @ 4,00 x 3 units
27-årige Jan Boril kommer efter alt at dømme til at dække venstre back for tjekkerne, og hans direkte modstander bliver formstærke Robert Skov. Skov er flyvende pt., meget udfordrende i sit spil og kommer til at sætte Boril på en prøve her.
Boril har i denne sæson spillet 11 kampe (heraf 9 startere) for Prag i den tjekkiske liga, og det har indtil videre kostet ham fire gule kort. Altså et kort i mere end hver 3. kamp, han har spillet. 
I europæisk sammenhæng har Boril fået 1 kort i 4 kampe i sæsonen, mens han også kom en tur i dommerens bog, da han i sidste måned spillede landskamp for Tjekkiet imod Rusland. 
Karrieren igennem har Boril ligget med et pænt kortsnit, og på udebane imod et hjemmestærkt københavnsk mandskab, kan han igen komme til at trække et.
Dette spil kan også spilles hos Bethard til samme pris. Bemærk dog, at de ikke voider, såfremt Boril imod forventning skulle starte ude. 
Danske Spil ligger i 2,75 for samme spil. 
Michael Ngadeu Ngadjui - får et kort @ 5,00 x 3 units
Også den afrikanske midterforsvarer Michael Ngadeu Ngadjui bør være en oplagt kandidat til at få en anmærkning. Den store camerouneser skal ligge og tage slagsmålene med Dame N'Doye, og det kan blive en interessant og drabelig duel. 
Det kan koste endnu et kort til defensivspilleren, der allerede 4 gange i 12 ligakampe har set gult i denne sæson. Ligeledes er han en enkelt gang i 4 europæiske kampe blevet noteret i bogen, mens han på landsholdet er skrevet for 5 gule kort i 20 kampe. 
Dette spil kan også spilles hos Bethard til samme pris. Bemærk dog, at de ikke voider, såfremt Ngadeu Ngadjui imod forventning skulle starte ude. 
Nordicbet/Betsafe har også samme pris, men her skal du bemærke, at deres spil KUN gælder gult kort, og du taber derfor spillet, såfremt han får direkte rødt. Herudover voider de heller ikke, såfremt han, imod forventning, skulle starte ude.
Danske Spil ligger i 3,00 for samme spil. 
Kampens dommer er italienske Luca Banti. En ganske kortglad herre, der ikke er bleg for at tage fokus. Alene i hans seneste fire kampe har han stanget 23 gule og 2 røde kort over disken. 

Tippet torsdag 25 oktober 2018 - 12:34

Opdateret torsdag 25 oktober 2018 - 22:50