Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 07 november 2018 - 18:55
Kamp:
Valencia - Young Boys
Liga:
Champions League
Udfald:
X (Handicap 0-1)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,90
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT
Tv:
TV3sport

Vi skal igen til 4.runde af Champions League, hvor jeg denne gang har kigget lidt på Gruppe H. Her har Juventus slået alle de 3 andre hold, som så må kæmpe om andenpladsen. Inden runden står United med 4 point, Valencia med 2 point og Young Boys med 1 point.

Derfor er begge hold nødt til at gå efter sejren i denne kamp, hvor både bookmakerne og jeg mener at Valencia er det bedste hold.
Hjemmeholdet har dog gang i en forfærdelig sæson, hvor de lige nu ligger nummer 15 i den spanske liga - og kun har vundet 1 kamp.
De plejer at være stærke hjemme på Mestalla, men også her har de svigtet - og ikke vundet i deres seneste 7 hjemmekampe.
De bør dog være et bedre hold end Young Boys, som de spillede en ret lige 1-1 kamp ude imod i sidste runde. Samtidig har Valencias defensiv set stærk ud i Champions League, hvor de indtil videre kun har lukket 3 mål ind.
De bør kunne holde Young Boys fra det helt store, og så er spørgsmål et om offensiven med Batshuayi og Moreno endelig kommer i gang.
En hjemmesejr er nede i 1,50, hvilket jeg ikke finder værdi i.
Hvis Valencia vinder kunne det dog meget vel blive med et enkelt mål, hvilket begge deres sejre i denne sæson har været.
Bookmakeren ligger omkring 3,50 på dette spil - hvilket er et korrekt odds i møne øjne.
En enkelt bookmaker er dog oppe i 3,90 - og det er simpelthen for højt.
Jeg skyder 2 units efter at Valencia vinder med præcist 1 mål.

Tippet tirsdag 06 november 2018 - 11:39

Opdateret onsdag 07 november 2018 - 20:55