Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 11 november 2018 - 17:30
Kamp:
Manchester City - Mancherster Utd
Liga:
Premier League
Udfald:
Kyle Walker får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,75
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
6'eren

Vi skal et derby i Manchester, hvor Mourinhos United skal forsøge at stikke en kæp i hjulet på suveræne Manchester City.

City er favoritter, men jeg forventer et kompakt og hård kæmpende Manchester United hold, der vil forsøge at gøre kampen fysisk.
Det kan, især hvis City ikke får scoret i de første 30 min, godt blive en hård dyst med masser af kort. Det tror bookmakerne også, hvilket odds 1,50 på over 4.5 kort i den grad indikerer. Det faktum bakkes meget godt op ad at kampen dømmes af Anthony Taylor, som normalt ikke er bleg for at stange kort ud.
Spørgsmålet er så hvem der trækker kortene, og her er flere United spillere favoritter. Derfor er oddsene på disse, forståeligt nok, lavere.
Der er dog også matchups den anden vej, som kan pege på kort.
En af dem mener jeg er Kyle Walker, som nok kommer til at spille overfor Martial. Begge spillere er hurtige på fødderne, men jeg tror alligevel at Walker godt kan få en svær kamp. 
Kigger vi på Walkers stats i denne sæson, så har han i alle kampe trukket 4 gule kort i 25 kampe. De fleste af disse kamp har han spillet på det dominerende hold - og selvom City også kommer ti lat have bolden mest i dag - så vil der komme perioder hvor United sidder på det - og ikke mindst kontraangreb som Walker skal stoppe.
Kyle Walker skal nok komme til at lave et par frispark, og odds 4,75 på at han får et kort er for meget.
Det er også over markedet, som ellers er i 3,95-4,00 hos alle andre bookmakere.
Jeg spiller 2 units på at Walker får et kort i kampen.

Tippet søndag 11 november 2018 - 11:07

Opdateret mandag 12 november 2018 - 08:26