Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 25 november 2018 - 18:00
Kamp:
Sint Truiden - Anderlecht
Liga:
Jupiler Pro, Belgien
Udfald:
Daichi Kamada - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
2,62
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Anderlecht er et notorisk storhold i Belgien, men holdet har længe haft problemer med at holde buret rent. Især når de forlader de vante omgivelser på Stade Constant Vanden Stock i Bruxelles og drager ud i landet. 

Jeg forsøger to spil på denne kamp.
Over 2,5 mål og begge hold scorer @ 1,98 x 4 units
Anderlecht har haft store problemer med at holde buret rent på udebane igennem hele 2018. Ikke siden 21. januar i år har Anderlecht forladt en udekamp (alle turneringer) uden at modstanderen har scoret mindst ét mål. Dette svarer til 16 ligakampe og 2 Europa League-opgør. 
I søndagens kamp kan det også blive svært, for de møder hjemmestærke Sint Truiden, der endnu ikke har lidt et eneste nederlag hjemme i egen hule. Her er det i blevet til 4 sejre og 3 nederlag i 7 kampe. 
Hjemmeholdet har dog også til tider problemer med at holde bolden ude af eget net, og i hele 5 af de seneste 6 kampe, de har spillet i ligaen, ville spillet på "Over 2,5 mål og begge hold scorer" have givet pote. I samme periode ville 4 af 6 Anderlecht-kampe have givet udbetaling.
Gæsterne har et stærkt hold og med Dimata (10 mål) og Santini (9 mål) på holdkortet skal de nok komme på tavlen i dette opgør. I den anden ende huserer Daichi Kamada (8 mål), der er inde i en god periode.
Daichi Kamada - scorer i kampen @ 2,62 x 4 units
Netop Kamada er fokuspunkt for næste spil på dette opgør. 
Den japanske angriber, der er lejet i Eintracht Frankfurt, har gang i en forrygende sæson. 
8 mål i 9 kampe er det blevet til for hjemmeholdets topscorer, der, med kun 583 spillede minutter, i gennemsnit scorer hvert 72. minut. Han har i kun to af sæsonens spillede kampe ikke fundet vej til nettet. Begge på udebane. I samtlige hjemmekampe, har han fået bolden i kassen.
Med Anderlechts defensive kvaler i udekampene, og Sint Truidens styrke på hjemmebane, kan den japanske angriber blive nøglen til succes for værterne.

Tippet søndag 25 november 2018 - 16:42

Opdateret søndag 25 november 2018 - 19:50