Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 28 november 2018 - 21:00
Kamp:
Paris SG - Liverpool
Liga:
Champions League
Udfald:
Halvleg med flest mål: Anden halvleg
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,95
Chancevurdering:
56%
Spilbar ned til:
1,79
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
3+

Vi skal til aftenens helt store Champions League kamp, når PSG tager imod Liverpool i Paris. Den svære gruppe C er utrolig tæt inden de sidste 2 runder, med Napoli på 6 point,  Liverpool på 6 point, PSG på 5 point og Røde Stjerne på 4 point.

Fakta bør være at begge disse hold skal have minimum 4 point i de sidste 2 kampe for at gå videre. Kampen i aften er ekstremt vigtig, og et nederlag vil nok sende PSG ud af turneringen - og omvendt sende Liverpool i en meget svær situation.
Den betydning tror jeg vil skinne lidt igennem her, og de to ellers så offensive hold vil måske spille lidt henholdende i starten af kampen.
Det er dog 2 hold der normalt scorer mange mål, og selv der er gode forsvarsspillere på banen - så kommer vi altså til at se en kamp med MÅSKE, Neymar, Mbappe, Cavani, Salah, Firminho og Mané på banen på samme tid.
Det i sig selv bør betyde mål.
Bookmakerne tror også på mål - og de fleste har en linie omkring 3 mål i kampen.
Kommer der først 1 mål - så skal opgøret nok åbne op, og derfor er min forventning egentlig at vi kommer til at se en lidt afventende første halvleg - og at det så kan eksplodere efter det første mål.
Set i det lys, så virker odds 1,95 på flest mål i anden halvleg som et rigtigt højt odds for mig... Som nærmere burde være nede omkring 1,80.
Kigger vi på PSGs seneste 6 kampe, så har 3 af disse haft flest mål i anden halvleg og det samme er tilfældet for Liverpool.
Ingen af kampene har dog haft samme betydning som denne, og det tror jeg vil skinne igennem.
Jeg spiller 4 units på "Halvleg med flest mål: Anden halvleg"

Tippet onsdag 28 november 2018 - 11:14

Opdateret onsdag 28 november 2018 - 23:03