Eksperten:
Thomsen
Dato:
onsdag 12 december 2018 - 21:00
Kamp:
Shakhtar Donetsk - Lyon
Liga:
Champions League, UEFA
Udfald:
Sergey Kryvtsov - får et gult kort
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
5,50
Chancevurdering:
22%
Spilbar ned til:
4,55
Betvalue:
121%
Bookmaker:
http://bit.ly/1pb9RC3

Shakhtar og Lyon spiller en af de få Champions League kampe onsdag aften, hvor der for alvor er noget på spil. Kampen i Kiev er en direkte duel om videre avancement i turneringen, og især hjemmeholdet er presset. Vinder de ikke onsdagens kamp er de ude af Champions League for i år.

Det kan blive en toptændt kamp i Ukraine, og jeg har valgt at kigge på lidt kortspil. Her er fokus på begge de forventede midterforsvarere hos hjemmeholdet, der står til rigtigt høje odds.
Mykola Matviyenko - får et kort @ 8,00 x 2 units
22-årige Matviyenko ser ud til at få plads i midterforsvaret, og selvom han ikke er nogen vanvittig bisse, så er odds 8,00 meget højt for kort i en så afgørende kamp. 
Matviyenko skal være medvirkende til at holde styr på Memphis Depay, Bertrand Traoré og Nabil Fekir, og det kan blive nogle ret interessante dueller. Især Depay og Traoré har noget fart, og set i lyset af, at Donetsk skal frem på banen og have mål, så kan det give nogle spændende omstillingsdueller, hvor Depay og Traoré skal ud og løbe om kap med forsvaret. 
Den unge forsvarsspiller har fået 1 kort på 725 min. i den ukrainske liga i denne sæson, mens det i Champions League også er blevet til et enkelt på 360 min. 
Oddset på dette spil er hos Betfair helt nede i 3,25, mens NordicBet og Betsafe er i odds 6,00 for spillet.
(Bemærk: Dette spil har hos den valgte bookmaker en meget høj betvalue, og derfor også grobund for et højere indskud. Min personlige limit hos bookmakeren gør dog, at jeg ikke kan spille mere end 2 units)
Sergey Kryvtsov - får et gult kort @ 5,50 x 4 units
Den anden midterforsvarer bliver efter alt at dømme Kryvtsov, der har lidt mere erfaring, men som også er en lidt større bisse, end hans unge makker.
27-årige Kryvtsov har i denne sæson trukket 2 kort på 720 min. i den hjemlige turnering, mens han i Champions League står med 2 kort på 360 min. 
Defensivspilleren er ganske langsom, og han vil uden tvivl komme til kort (no pun intended) overfor de langt hurtigere franske spillere.
Spillet her står i odds 2,50 hos Betfair, mens Kambi-bookmakerne er ude med odds 5,00. 
(Bemærk: Spillet går kun på gult kort. Skulle Kryvtsov trække direkte rødt som det første, vil spillet være tabt)
Kampens dommer er hollandske Bjorn Kuipers, der ikke er vanvittig, når vi snakker uddeling af kort, men som holder et ganske fornuftigt snit. I Champions League sammenhæng har han igennem tiden dømt 41 kampe, og i disse uddelt 168 gule og 9 røde kort. Det giver et snit på 4,31 kort pr. kamp i turneringen. 
Onsdagens kamp er dog lidt ekstraordinær, da der simpelthen er så meget på spil, og det kan betyde, at hollænderen får lidt mere travlt end normalt. 

Tippet onsdag 12 december 2018 - 07:41

Opdateret torsdag 13 december 2018 - 06:22