Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 19 december 2018 - 20:45
Kamp:
Arsenal - Tottenham
Liga:
Carabao Cup
Udfald:
Arsenal (draw no bet)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,95
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Tv:
6'eren

Onsdag skal vi igen se engelsk Carabao Cup, og vi bliver lidt forkælet med et London Nord derby imellem Arsenal og Tottenham.

De to hold mødtes i ligaen i starten af December, hvor Arsenal vandt i et brag af en 4-2 kamp. Nu er vi så i den lille pokalturnering, og der må forventes lidt rotation hos begge mandskaber. Et derby som dette tør ingen af trænerne dog tage let på, og jeg forudser at vi ser to stærke hold på banen. 
Det indikerer de to trupper der er udtaget også - så det skal nok blive en festlig stemning.
Arsenal har spillet sig bedre og bedre i sæsonen, men efter 22 kampe uden nederlag tabte de i weekenden til Southampton.
Det nederlag gav ridser i lakken og jeg tror Unai Emery vil stille et stærkt hold, for at få selvtillid tilbage i truppen med det samme.
Arsenal har også en del skader i defensiven, så her er de mere eller mindre nødt til at stille med hvad de har - nemlig Sokratis, Koscielny og Mustafi.
Foran på kanterne vil vi nok se Lictsteiner og Xhaka og så tror jeg de starter med både Aubameyang og Lacazette på top. Central midtbanen er jeg mere i tvivl om - og det gælder hos begge hold.
Er det cirka den Arsenal opstilling, så har jeg dem som favorit her.
De var klart bedst for 2 uger siden - og de plejer faktisk at have godt styr på Tottenham.
Arsenal har således ikke tabt på hjemmebane til Spurs i de sidste 9 indbyrdes opgør.
De har generelt gang i en stærk hjemmebaneform og har i denne sæson endnu ikke tabt på eget græs...Hvor også de seneste 3 kampe er vundet.
Jeg tror Arsenal vinder - og odds 1,95 på draw no bet varianten er bestemt godkendt.
Det sender jeg 2 units efter.

Tippet tirsdag 18 december 2018 - 22:57

Opdateret onsdag 19 december 2018 - 22:40