Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 26 december 2018 - 16:00
Kamp:
Crystal Palace - Cardiff
Liga:
Premier League
Udfald:
Crystal Palace
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,66
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Nej

Vi skal en tur til Premier League, hvor Palace fik en flot skalp i sidste runde med en 3-2 udesejr over mægtige Manchester City. Nu skal Roy Hodgsosn tropper så forsøge at følge op med 3 point hjemme imod Cardiff - så de kan avancere længere op i tabellen.

De tror jeg godt de kan, og at vi kan få odds 1,66 på en hjemmesejr her kommer lidt bag på mig.
Palace er nemlig i fremgang, med sejre i de to seneste. Klubben går nu ind i et program der hedder Cardiff(h), Chelsea(h) og Wolves(u) indenfor en uge. Kan holdet nappe 6-7 point her, så kan de bide sig fast i den øverste del af midterfeltet.
De plejer at have godt fat i Cardiff, som de har slået i 3 ud af de seneste 4 kampe - og endda klart med 3-0 og 2-0 i de sidste to indbyrdes opgør.
Samtidig har Cardiff haft det utroligt svært på fremmed græs i denne sæson, hvor bundholdet blot har hentet 1 point i 8 kampe!!
Cardiff så også meget svage ud i sidste runde, hvor de tabte med hele 5-1 til United - og generelt har holdet lukket ekstremt mange mål ind i december.
Her har de således spillet 5 kampe, og lukket hele 15 mål ind...! - Altså 3 per kamp.
Jeg tror også at Palace scorer 2-3 mål, og det kommer der et lille ekstra spil ud af.
Palace topscorer i denne sæson er nemlig serbiske Luka Milivojevic.
Den serbiske anfører med det dejlige spark, er en yderst farlig herre for hjemmeholdet. Her tager han sig af både straffespark og mange frispark - og så er han farlig på alt indenfor 25 meter. Luka Milivojevic har scoret 5 gange i sæsonen indtil videre, og 3 gange i de sidste 4 kampe.
I et opgør imod Cardiff skal han nok komme til afslutninger og der vil også være masser af dueller i feltet som kan give straffespark.
De fleste bookmakere giver omkring odds 3,40 på at Luka scorer - men hos en enkelt kan vi hente odds 4,50. Det sender jeg 2 units efter.

Tippet mandag 24 december 2018 - 13:03

Opdateret onsdag 26 december 2018 - 22:25