Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 02 februar 2019 - 16:00
Kamp:
Everton - Wolverhampton
Liga:
Premier League
Udfald:
Begge hold scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,82
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
Nej

Der venter en tæt kamp i Premier League når nummer 8 Everton lørdag tager imod nummer 7 fra Wolverhampton.

Begge hold er i udmærket form, med Everton 3-0-2 for de sidste 5 og Wolves med 3-1-1. Dog har sæsonerne for begge hold været lidt op og ned med et par skuffende resultater imod mindre klubber.
I ligaen er de tæt, og det plejer de indbyrdes opgør også at være - hvor hele 5 ud af de sidste 9 indbyrdes kampe er endt uafgjort.
Det kunne også godt ske her - og med et Everton hold der er ramt hårdt på defensiven og må undvære Jagielka, Digne og Mina - så skal der nok komme chancer til Jimenez, Neves og Jota i Wolves offensiven.
Wolves har vidst at de er bedst fremad banen i denne sæson - og kommer da også til opgøret her med over 2.5 mål i deres seneste 3 kamper.
Everton har vundet 2 ud af de sidste 3, men uden at spillet har været prangende. De vil uden tvivl gå efter sejren her - og det kan give en åben kamp, hvor Wolves får lov at spille deres farlige omstillingsspil.
Wolves har dog ikke holdt buret rent på udebane siden Oktober(!!) og jeg forventer at Everton vil komme på tavlen, måske via Ricarlison eller Siggurdsson som begge kan gøre ondt på det lidt stationære Wolves forsvar.
Jeg tror på en mere åben kamp end bookmakerne her, og dds 1,82 på at begge hold scorer er lige i overkanten.
Det har de iøvrigt gjort i 3 ud af de sidste 5 indbyrdes kampe, hvor målsnittet har ligget på 2,4 mål per kamp.
Jeg spiller 2 units.

Tippet fredag 01 februar 2019 - 10:57

Opdateret lørdag 02 februar 2019 - 22:06