Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 01 februar 2019 - 21:30
Kamp:
Rio Ave - Tondela
Liga:
Primeira Liga, Portugal
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,76
Chancevurdering:
61%
Spilbar ned til:
1,64
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2wi6YoT

Jeg forsøger mig med to spil på det portugisiske opgør mellem Rio Ave og Tondela fredag aften. 

Tomane - scorer i kampen @ 3,40 x 3 units
Dette odds får ved at bygge spillet selv. Vælg "Over 0,5 mål til Tondela" og "Tomane scorer i kampen". 
Tomane er i god form og står med 7 ligamål i 17 kampe, mens det også er blevet til et enkelt i Liga Cup'en. Angriberen har scoret i 6 af hans seneste 9 kampe for klubben (alle turneringer) og er ubetinget den største trussel på Tondelas hold. Samtidig vil han også være manden, der går til pletten, såfremt gæsterne tildeles et straffespark. Det var tilfældet, da Tondela senest gæstede Rio Ave.
Rio Ave er ikke nogen skræmmede modstander, og fredagens hjemmehold har lukket mål ind i 16 af 19 kampe i denne sæson. Det skal dog nævnes, at de netop har holdt buret rent i deres seneste to kampe. 
Hjemmeholdet har Fabio Coentrao og Toni Borevkovic (begge forsvarere) tvivlsom til kampen, mens Diego Lopes (midtbane) er ude med karantæne.
Begge hold scorer @ 1,76 x 4 units
Rio Ave og Tondela har mødtes 7 gange de seneste sæsoner, og i hver eneste af disse opgør er begge hold kommet på tavlen. 
Det bør der også være gode muligheder for denne fredag, for det er to af de svageste defensiver i den portugisiske liga, der render på banen. Tondela har præsteret ét sølle clean sheet i sæsonens 19 kampe, mens Rio Ave sniger sig op på 3 af slagsen.
Rio Ave har haft "begge hold scorer" i 15 af 19 kampe (79%), hvilket er ligaens højeste antal, mens Tondela står med 12 af 19 kampe med mål i begge ender (63%). 
Hos Tondela har man fine offensive spillere Delgado, Xavier og Tomane klar til at straffe hjemmeholdet, mens det dog trækker en del ned, at Rio Ave netop har solgt topscorer Carlos Vinicius til Monaco. Hans afløser Bruno Moreira er dog en habil målscorer på dette niveau, og hjemmeholdet skal nok komme til deres chancer.

Tippet fredag 01 februar 2019 - 19:49

Opdateret fredag 01 februar 2019 - 23:35