Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 10 februar 2019 - 12:00
Kamp:
Hobro - AC Horsens
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Hallur Hansson - scorer fra udenfor straffesparksfeltet
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
25,00
Chancevurdering:
5%
Spilbar ned til:
20
Betvalue:
125%
Bookmaker:
https://bit.ly/1qv4wVY

AC Horsens starter foråret ud med et opgør imod Hobro, der overvintrede på sidstepladsen i Superligaen. Det ligner på forhånd et tæt opgør, men jeg kan ikke komme udenom spil på Hallur Hansson som målscorer.

Færingen har gang i sin bedste sæson nogensinde, målt på scoringer, og kan igen komme til at spille en nøglerolle for de gulklædte.
Hallur Hansson - scorer i kampen @ 5,20 x 3 units
Hallur Hansson - scorer fra udenfor straffesparksfeltet @ 25,00 x 2 units
Hansson står med 6 scoringer på 19 kampe (17 startere) i denne sæson. Det gør ham til Horsens' topscorer, i en trup, hvor ikke ret mange har den store målnæse.
Færingen har været rykket lidt rundt på banen, og befinder sig vel sagtens bedst på midtbanen, omend han også flere gange har ageret angriber. Sammenlagt har Hansson forsøgt sig med skud imod mål 25 gange i denne sæson, hvilket er mere end nogen anden på Horsens-mandskabet. Det har, som nævnt, kastet 6 scoringer af sig, og heraf har 3 af disse været langskud fra positioner udenfor straffesparksfeltet. Dermed er det kun FC Københavns Robert Skov, der har lavet flere mål fra distancen. 
Hobro var efteråret igennem rigtigt svage med kun 16 point på kontoen, og 37 indkasserede mål i 20 kampe. Ét af disse mål står Hansson for, da han i sæsonens første møde åbnede ballet, da klubberne spillede 2-2 i det østjyske.
Oddsene på Hallur Hansson er ret frække, og især scoring fra udenfor straffesparksfeltet synes jeg er ret meget skudt ved siden af. Det er dog et spil med stor risiko, så 2 units bliver indskuddet på dette. 

Tippet lørdag 09 februar 2019 - 19:55

Opdateret søndag 10 februar 2019 - 14:08