Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 17 februar 2019 - 18:00
Kamp:
Esbjerg fB - Brøndby IF
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Simon Hedlund - leverer en assist
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,25
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
106%
Bookmaker:
https://bit.ly/2xX8sb4

Brøndbys nyindkøb Simon Hedlund imponerede i sin debutkamp, hvor han var den klart mest aktive og truende i offensiven. Svenskeren spillede en god kamp, og bør være sikker starter, når de blå/gule besøger Esbjerg søndag aften.

Hedlund leverede en assist i 3-3-kampen imod FC Nordsjælland sidste weekend, og herudover var han manden, der tilkæmpede sig begge de efterfølgende straffespark, der sikrede BIF et enkelt point i opgøret. 
Svenskeren har en god fart og ligner en mand, der kan komme til at gøre ondt på et Esbjerg-forsvar, der i forårets premierekamp ikke imponerede, og som lukkede to mål ind imod AGF. Det var sjette kamp ud af de seneste syv, hvor søndagens hjemmehold ikke har formået at lukke af for modstanderne. 
Brøndby har sine defensive kvaler, og sejlede rundt i bagkæden imod FCN, men offensivt har de stadig bid. Også selvom topscorer Kamil Wilczek mangler i søndagens kamp. Mikael Uhre og Simon Hedlund lignede et makkerpar, der allerede havde fundet hinanden, og det var da også, hvad der blev udtalt efterfølgende; at de fungerede godt sammen, som man så det, da Hedlund assisterede netop Uhre til 2-1-målet i Farum.
Assist fra Hedlund kan findes andre steder på markedet også, men ingen kan være med på de 4,25, vi her får. Til sammenligning er Danske Spil i 2,75 og Bet25 i 3,50. Begge odds er dog for lave til min smag.

Tippet lørdag 16 februar 2019 - 07:35

Opdateret søndag 17 februar 2019 - 20:12