Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 03 marts 2019 - 12:00
Kamp:
SønderjyskE - Randers FC
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Mikkel Kallesøe - får et kort
Resultat:
Tabt
Units:
6
Odds:
5,00
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
165%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Det bliver formentlig mere tæt og grimt, end smukt og sprudlende, når kriseramte SønderjyskE og fysisk stærke Randers tørner sammen på Sydbank Park søndag middag. Jeg tør ikke spå om resultatet, men til gengæld er jeg frisk på et kortspil på opgøret. 

Her går jeg med kort til Mikkel Kallesøe, og til odds 5,00 er det med et indskud på 5 units. Han har holdt et højt kortsnit i sæsonen, og både Danske Spil og NordicBet ligger nede omkring odds 2,50 for, at midtbanespilleren kommer en tur i den sorte bog.
Kallesøe står med 7 kort på 18 kampe i denne sæson, hvilket betyder, at han modtager en advarsel i mere end hver 3. kamp, han deltager i. Det er ganske højt, og det vidner meget fint om den spillestil, som Randers til tider praktiserer. Her behøver tingene ikke være så pæne og polerede, hvis lidt ekstra fight og hårdhed kan give pote. 
Denne filosofi kombineret med et sønderjysk hjemmehold, der er i dyb krise, og som efterhånden er pisket til at få nogle point på tavlen, kan give en sprængfarlig kamp med mange kort. Det er også lidt en tradition, når de to klubber mødes, at der skal være smæk på. De seneste 5 Superligamøder mellem de jyske mandskaber har budt på intet mindre end 29 kort. Et snit på knap 6 kort pr. kamp. 
Mikkel Kallesøe har i øvrigt modtaget kort i 2 af de seneste 3 indbyrdes oggør. 
Det trækker dog en smule ned, at det er dommer Anders Poulsen, der passer fløjten på Sydbank Park denne søndag. Han er normalt ikke nogen specielt hård eller kortglad dommer, og i denne sæson snitter han kun lige under 3 kort pr. kamp. Han skal dog dømme det han ser, og hvis aktørerne, som ventet byder op til dans, så skal vi nok se nogle ostemadder blive serveret på det sønderjyske kaffebord.

Tippet søndag 03 marts 2019 - 07:52

Opdateret søndag 03 marts 2019 - 13:34