Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 10 marts 2019 - 08:30
Kamp:
Wuhan Zall - Beijing Renhe
Liga:
Super League, Kina
Udfald:
Stephane Mbia - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
7,50
Chancevurdering:
15%
Spilbar ned til:
6,67
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Wuhan Zall har angribere som Leo Baptistao og Rafael Silva i front, men jeg går med et målscorerspil på gode, gamle Stephane Mbia til et flot odds her.

Den afrikanske midtbanespiller har tidligere spillet i den kinesiske liga, med succes, da han i 2016 og 2017 tørnede ud for Hebei. Her spillede han 39 kampe og nettede 9 gange. Det er især situationer omkring standardsituationer, hvor den stærke camerouneser er i spil, og Mbias hovedspil er helt eminent. 
I det første opgør, hvor Wuhan Zall smalt tabte 1-0 til stærke Beijing Gouan, spillede Mbia en god kamp og kom også her til chancer. I begge tilfælde chancer efter standardsituationer, hvor han i to omgange fik hovedet på - dog uden at score.
Henover denne sæson vil Stephane Mbia uden tvivl komme på tavlen nogle gange, og hvorfor ikke imod et ret sløjt Beijing Renhe-mandskab, der ikke just har for vane at imponere? Renhe har blot vundet to af deres seneste 11 ligakampe, og kaster man et blik henover deres trup, så er det ingenlunde et skræmmende syn. Der er ikke de helt store stjerner, og det ligner et mandskab, der kommer til at spille med i den tungere ende af tabellen. 
Chancerne er selvfølgelig størst for, at det er en af angriberne, der kommer på tavlen for Wuhan Zall, men til prisen, så synes jeg så absolut, at et spil på Mbia er interessant. 
3 units forsøges.

Tippet søndag 10 marts 2019 - 07:41

Opdateret søndag 10 marts 2019 - 22:37