Eksperten:
LasseKryger
Dato:
torsdag 18 april 2019 - 14:00
Kamp:
AC Horsens - Vejle Boldklub
Liga:
Superligaen
Udfald:
Vejle
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,05
Chancevurdering:
36%
Spilbar ned til:
2,78
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/1pb9RC3

Et tidligt spil på Kampen mellem AC Horsens og Vejle, da jeg ikke tror at odds står til kampstart på torsdag (analyse skrevet lørdag).

Horsens er i krise, hverken mere eller mindre. De kan ikke score mål, de kan ikke forsvare, deres spil er ikke sammenhængende og den energi og power som tidligere har kendetegnet Horsens er forsvundet. Det er kun fordi Sønderjydske heller kke kan få tingene til at køre, at det ikke ser helt katastrofalt ud. De har trods alt stadig tre point ned til sønderjyderne under dem.
Helt omvendt ser det ud for Vejle. De er kommet flyvende ud til nedrykningspillet med to sejre og en uafgjort og fortsætter de stimen ,er der faktisk gode muligheder for at de kan nå Horsens. Efter trænerskiftet har Vejle fundet en spillestil de er trygge i, og deres offensive folk er virkelig begyndt at sprudle.
FOR SPILLET:
- Horsens er i krise, 6 nederlag ud af de sidste 7 kampe og kun 2 mål scoret i disse 7.
- Horsens har tabt de sidste tre hjemmekampe i træk.
- Horsens har tabt de sidste to kampe 3-0, selvtilliden er i bund og intet i deres seneste præstationer peger i retning af at tingene skulle vende for dem.
- Vejle kommer med kæmpe selvtillid efter to overbevisende sejre i træk og har faktisk mulighed for at komme helt tæt på Horsens hvis de vinder.
- Offensiven er begyndt at sprudle for Vejle, med 9 mål i de seneste tre kampe. Især Sousa, Hryn og Finnbogason er farlige for tiden.
- Vejle har ikke tabt til Horsens i de seneste 8 indbyrdes opgør.
IMOD SPILLET:
- Horsens er et såret dyr og det er muligt Vejle kan komme til at tage for let på tingene, bare fordi de lige har vundet 3-0 over Horsens.
- Horsens dødbolde. Jeg forventer Horsens vil sadle om og gå væk fra de (små) boldspillende typer og skifte over til det tunge spil, med lange indkast og lange violiner fra bagkæden. Det kan være svært at stå imod.
Horsens er i krise og selvom tingene ikke ser helt skidt ud endnu, så flirter de alvorligt med skæbnen lige nu. Et nederlag til Vejle åbner gruppen helt op og så er Horsens for alvor i problemer. Det kan jeg godt se ske, sådan som formen er for de to hold. Jeg holder dog indsatsen til en enkelt unit.
Leovegas og Kambi har spillet til 3,05. Tvivler dog stærkt på det står helt til kampstart.

Tippet lørdag 13 april 2019 - 22:58

Opdateret torsdag 18 april 2019 - 20:43