Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 03 april 2015 - 10:40
Kamp:
Western Sydney - Melbourne City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,75
Bookmaker:
http://bit.ly/1pb9RC3

Western Sydney Wanderers har udspillet deres chance for slutspil i denne sæson, og har nu kun æren tilbage at spille for. Hjemme på Pirtek Stadium, foran et fremragende publikum, der gerne møder talstærkt op i både med- og modgang, kan de sagtens drille Melbourne City, der pt. sidder på den ene af de seks slutspilspladser.

Gæsterne er på tre sejre i stribe, hvilket er ganske uvant for den ambitiøse klub, der bedst kendetegnes ved deres ustabilitet. Alt andet lige har de hevet 9 point i de seneste tre kampe, hvor det er blevet til en noget ufortjent sejr over Sydney FC, en smal 1-0-sejr over Brisbane og så en nedslagtning med 4-0 over bundholdet Newcastle Jets. 

Fredagens værter har spillet noget frisk fodbold den seneste tid. Siden det stod klart, at de ikke havde mere at spille for i sæsonen, så er der blevet løsnet gevaldigt op. Således er samtlige af de seneste fem kampe endt med mindst tre mål, og i sidste runde var holdet indblandet i en stærkt underholdende 3-2-kamp imod Perth Glory. 
Hjemmeholdets defensiv er alt andet end stærk, men omvendt har man masser af offensive kræfter at spille på. Kantspilleren Romeo Castelen har vist storspil i de seneste kampe, hvor han har scoret mål imod både Perth og Brisbane. Den nyeste signing, Kerem Bulut, der er australier med tyrkiske aner, har virkelig været spændende. Efter fem kampe i trøjen er han allerede holdets topscorer med fem mål. Han scorede to gange imod Brisbane og imod Perth var han igen på pletten i en kamp, hvor han endda sagtens kunne have scoret et par stykker mere. 
Gæsterne har holdt rent bur i tre kampe i træk, men især imod Sydney var man decideret heldige med ikke at indkassere 2-3 mål. Offensiven byder ikke på nogle bombere, men til gengæld er kollektivet stærkt. Melbourne er det hold af alle i A-League, der har haft flest forskellige målscorere i denne sæson. Intet mindre end 19 forskellige spillere har fundet vej til nettet for holdet. 
Trupnyt hos værterne fortæller, at Sydney-drengene må undvære defensivspilleren La Rocca, der ikke er at finde i truppen. Han har været fast mand hele sæsonen. Til gengæld har man de to offensivspillere Tomi Juric og Mark Bridge tilbage fra landsholdsrejser. 
Gæsterne kommer til denne kamp uden defensivspilleren Connor Chapman, der har karantæne. Også hollænderen Wielaert er ude i forsvaret, mens Melling og Damian Duff stadig ikke er deres skader kvit. Positivt er det dog for City, at deres bedste spiller, Aaron Mooy, er tilbage fra landskampene imod Tyskland og Makedonien. Han scorer mål, laver assists og fordeler bolde som få. 
Melbourne City har aldrig vundet på "Wanderland", som stadion også kaldes. Fire gange tidligere er de mødtes her, og det har resulteret i tre hjemmesejre og en enkelt uafgjort. Sidst de stødte sammen her er kun tre uger siden. Da vandt Western Sydney en ganske underholdende kamp med cifrene 3-2. 
I hele seks af de to klubbers otte møder igennem deres korte historie, er der scoret i begge ender. I fredagens kamp kan Sydney-mandskabet igen spille frit, hvilket kan koste i den ene ende og give valuta i den anden, mens City kan bringe sig otte point foran nærmest forfølger, Brisbane, inden de sidste fire runder. En sejr vil dermed, med overvejende sandsynlighed, give dem en slutspilsplads - mens et nederlag åbner helt op, da Brisbane har en kamp i baghånden. 
Begge hold på tavlen til 1,75 får tre units herfra. 

Tippet torsdag 02 april 2015 - 21:06

Opdateret torsdag 21 maj 2015 - 21:58