Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 04 april 2015 - 15:00
Kamp:
Cagliari - Lazio
Liga:
Serie A, Italien
Udfald:
Lazio
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,85
Bookmaker:
http://bit.ly/1puCgmo

Lazio er omtrent så flyvende, som de kan være lige i øjeblikket, og lørdag skal det så gå ud over den formsvage bundklub Cagliari. 1,85 på udesejren spilles for tre units!

Cagliari, der har hjemme på Sardinien, ligger inden denne runde tredjesidst i Serie A. En placering der, hvis den holder, vil betyde nedrykning til Serie B. Klubben har derfor nu kun otte kampe til at rette op på dette, og indhente de fem point der pt. skiller dem og Atalanta på 17.-pladsen. Lørdag ser missionen dog mere end svær ud, når de flyvende romere fra SS Lazio lægger vejen forbi. 
Lazio har hentet 18 ud 18 mulige point i de seneste seks kampe, hvor holdet samtidig står med en imponerende målscore på 14-1. Mandskaber som Udinese, Fiorentina, Verona, Torino, Sassuolo og Palermo er blevet sat til vægs. Det flotte run har sparket Lazio godt op i tabellen, og inden denne runde er de således sølle ét point fra den 2.-plads, som ærkerivalerne fra AS Roma i øjeblikket besætter. Roma møder lørdag stærke Napoli, så en sejr over Cagliari kan muligvis allerede sende Lazio på sølvkurs denne weekend. 
Tjekken Zdenek Zeman har igen overtaget tøjlerne som træner for Cagliari, men har endnu ikke formået at få det store ud af det. 1-1 i hjemmekampen imod Empoli og senest et 3-1-nederlag til Milan, siden han tog over. 
Til lørdagens kamp er Cagliari uden den karantæneramte forsvarsspiller Luca Ceppitelli, mens han makker i forsvaret, lejesvenden Capuano, er meget tvivlsom. Tvivlsomme er også den vigtige svenske midtbanemand Albin Ekdal og belgieren M'Poku, der skal vurderes op til kampen efter at have været med landshold. De forventes dog begge at spille. 
Lazio kan heller ikke se sig fri for fravær. Rumæneren Radu, der er at finde på backen normalt, er ude med en knæskade, mens angriberen Filip Djordjevic, der har nettet syv gange i sæsonen, heller ikke bliver klar. Det er dog ikke det helt store tab, da Lazio i øjeblikket nyder godt af den tyske veteran Miroslav Klose, der scorer flittigt. I det hele taget er offensiven med ham, Candreva, Mauri og brasilianeren Felipe Anderson ganske velsmurt, og Djordjevic ville formentlig ikke starte, selv hvis han var klar.
Gæsterne fra Rom har i de senere år haft et vældigt fornuftigt tag på Cagliari. Otte af de seneste ti indbyrdes opgør er endt med sejr til Piolis tropper. Lazio har vundet de seneste tre i træk, og som formkurverne er i øjeblikket, så er det svært at se denne stime blive brudt lørdag. 

Tippet torsdag 02 april 2015 - 22:04

Opdateret torsdag 21 maj 2015 - 21:58