Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 03 april 2015 - 10:40
Kamp:
Western Sydney - Melbourne City
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Kerem Bulut scorer
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
3,50
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Kerem Bulut er et hot navn i A-League i denne sæson. Angriberen, der kom til Australien efter ophold i både Tyrkiet og Tjekkiet, har stemplet ind med et brag. 

Den lidt kontroversielle, og meget arbejdsomme angriber, har allerede efter fem kampe taget titlen som Western Sydneys topscorer. Fem gange har han sparket kuglen ind bag modstandernes målmænd. Disse fem mål har han tilmed kun brugt 391 minutter på at score, hvilket reelt betyder, at han indtil nu har nettet én gang pr. 78 spillede minutter. Fremragende.
I seneste kamp kom den australske angriber med de tyrkiske aner også på tavlen. Han bragte Western Sydney på 2-2 i udekampen imod stærke Perth, og det lignede længe, at han skulle sørge for point til klubben. Et brag af en kasse fra Josh Risdon ødelagde dog festen, og Sydney-klubben måtte rejse hjem uden point. 
Nu gælder det Melbourne City, der kommer til "Wanderland" i god form. Tre sejre i træk er det blevet til, og holdet er i fin form. Kender man en smule til A-League, så ved man dog også, at træerne sjældent vokser ind i himlen - og slet ikke for City, der er et af de mest ustabile mandskaber i rækken. Samtidig er der fravær i bagkæden til opgøret, hvilket kan få betydning imod et hold, der kan spille fuldstændigt frit, og som flere gange i den seneste tid har vist, at de ved hvor målet står. 
Det er aldrig lykkedes Melbourne City at sejre på Pirtek Stadium - ligesom at de heller aldrig er rejst hjem uden at have indkasseret mål. Kan Sydney skabe lige så mange chancer, som de har formået i de seneste kampe, så bør der også falde mål til hjemmeholdet i denne kamp. 
Kerem Bulut er et solidt bud på en målscorer. Sammen med Romeo Castelen har han i den seneste tid vist vejen til nettet, og det ville ligne City meget godt, hvis de følger op på tre sejre i træk med en halvhjertet og uskøn indsats her. Ikke mindst når Brisbane torsdag vandt, og halede ind på dem i tabellen. 
3 units på Bulut anytime til odds 3,50.  

Tippet torsdag 02 april 2015 - 23:43

Opdateret torsdag 21 maj 2015 - 21:58