Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 03 april 2015 - 12:00
Kamp:
Kashima Antlers - Sagan Tosu
Liga:
J-League, Japan
Udfald:
Sagan Tosu
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,85
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK

Det er et heftigt odds, vi har med at gøre her, hvor Sagan Tosu gæster Kashima Antlers. Hjemmeholdet har fået en frygtelig start på sæsonen, og er i en periode, hvor kampprogrammet er særdeles presset. Det er noget gæsterne kan udnytte, og i alle tilfælde, så giver jeg dem noget større chance for sejr, end de godt 26%, som bookmakeren her har valgt. Det øvrige marked ligger også med lavere odds.

Antlers har haft et presset kampprogram siden sæsonen startede i slutningen af februar. Eftersom at klubben sidste år endte på 3.-pladsen, har de kvalificeret sig til den asiatiske Champions League, og det giver ekstra kampe, der skal passes sideløbende med ligaen. Dermed har de allerede været i aktion seks gange indenfor en måneds tid, og værst af alt, så har de ikke formået at sejre i en eneste af disse kampe. I ligaen står man med et enkelt point for tre kampe, mens samtlige Champions League-kampe er tabt. Tirsdag skal man i aktion i den store klubturnering igen, og her er man pisket til sejr, hvis ikke eventyret skal være slut, førend det er begyndt. Dette kan måske have effekt på dette ligaopgør. 
Sagan Tosu endte á point med Kashima Antlers i sidste sæson. En væsentlig dårligere målscore gjorde dog, at de måtte tage til takke med 5.-pladsen i den yderst tætte topstrid, hvor kun tre point skilte mestrene fra Gamba Osaka fra netop Tosu. 
Fredagens gæster har modsat Antlers fået en rigtig fornuftig start på sæsonen. Seks point står de med efter tre kampe, og det har resulteret i en 3.-plads i J-League inden denne runde. 
Tosu betegnes som et ret kynisk mandskab, hvor defensiven er i højsædet. De scorer ikke voldsomt mange mål, men holder til gengæld oftest også modstanderne fra det helt store. Målscoren kostede i sidste sæson, men hidtil har man ikke ændret på konceptet til denne sæson, hvor de fem kampe, der dækker over tre i ligaen og to i Cup'en, er endt med tre ét målssejre, en uafgjort og et nederlag med mindst mulige margin. 
Netop den stærke defensiv, og den kyniske tilgang til spillet, kan vise sig nyttig her. Antlers er svage bagude, og kan Tosu udnytte dette, så bliver det opad bakke for hjemmeholdet, der næppe skal regne med at passere gæsternes målmand mange gange.
I begge de foregående sæsoner har Tosu sejret på Kashima Soccer Stadium. Senest i december, hvor de lukkede sæsonen med en 1-0-sejr på dette stadion. 
Det bliver næppe storsejr, og det ligner på forhånd en tæt kamp, der kan tippe, men værdien er at finde på 2-tallet, når oddset er helt oppe i 3,85. Jeg skubber to units til midten af bordet her. 

Tippet fredag 03 april 2015 - 00:57

Opdateret torsdag 21 maj 2015 - 21:58