Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 28 maj 2015 - 20:30
Kamp:
HSV - Karlsruhe
Liga:
Bundesliga Playoff, Tyskland
Udfald:
Gojko Kacar scorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
8,00
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

HSV måtte for anden sæson i træk se sig indsmurt i nedrykningssølet, men fik sig dog reddet to playoff-kampe fremfor direkte nedrykning. I disse skal de op imod Karlsruhe, og i torsdagens kamp på hjemmebanen skal der ganske enkelt et godt resultat i land. Men hvem skal score målene?

Værterne har dog haft svært ved at score sæsonen igennem. Faktisk blev det kun til 25 mål i de 34 kampe i sæsonen, hvilket naturligvis ikke hjalp holdets placering. I de sidste fem runder af ligaen kom der dog bedre styr på tingene, og HSV vandt tre og tabte kun én af disse kampe. Der blev samtidig scoret ni mål. 
Tre af disse mål stod den centrale midtbanespiller Gojko Kacar for. Serberen har kun fået syv kampe fra start for HSV i sæsonen, men man må sige, at han - scoringsmæssigt - har grebet chancen. 
Karlsruhe endte som nr. 3 i den næstbedste tyske række. De måtte se Ingolstadt og Darmstadt tage de direkte billetter til det fine selskab, mens de selv må ud i disse to playoff-kampe imod en af de største klubber i Tyskland. 
Sæsonen har været fin for Karlsruhe, der stod med 15-13-6 for deres 34 kampe. De lukkede 26 mål ind i sæsonen, og ret interessant er det, at hele 19 af disse blev indkasseret på udebane, hvor de klart havde deres største problemer.
HSV skal simpelthen vise, at det er dem, der hører til i 1. Bundesliga - og det skal gøres med en sejr. På et hold, hvor der ingen bombere er, og hvor topscoreren har nettet fire gange i 26 kampe, så er der ingen grund til at holde sig tilbage i forhold til et spil på en central midtbanespiller - der har vist stor målfarlighed med tre scoringer i de seneste fire kampe. 
Bookmakerne er meget uenige om dette spil. Ladbrokes giver blot 3.25, mens vi andetsteds er omkring 3.80. Enkelte har sneget sig en smule højere op - og sidst men ikke mindst, så får vi her odds på intet mindre end 8.00. Det skal ganske enkelt forsøges. 

Tippet torsdag 28 maj 2015 - 19:23

Opdateret torsdag 28 maj 2015 - 22:55