Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 08 august 2015 - 14:00
Kamp:
Juventus - Lazio
Liga:
Super Cup, Italien
Udfald:
Mario Mandzukic - får kort
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
6,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1eSUnZK

På Shanghai Stadium i Kina spilles den italienske Super Cup lørdag eftermiddag. Juventus, der i sidste sæson vandt både mesterskab og pokalturneringen, møder Lazio. De to mandskaber stod også overfor hinanden i Pokalfinalen i maj - en kamp Den Gamle Dame vandt med 2-1 efter forlænget spilletid. Jeg stikker i dette opgør ud på, at Juve's nyindkøb Mario Mandzukic får kort, og det er til en fin pris. Lidt tanker om det spil:

• Lazio og Juventus er to af de store mandskaber, og begge hold vil søge at vinde årets første trofæ her, selvom det - på papiret - ikke er en af de helt store titler
• Der er ofte intensitet og kontant spil, når de to klubber mødes. Således er der faldet 24 gule og 4 røde kort i de seneste seks møder mellem mandskaberne. 
• Dommer til kampen er 41-årige Luca Banti. Han dømte i sidste sæson 23 kampe, og uddelte i disse 90 gule og 7 røde kort. Alene i fire kampe med Juventus som deltager røg der 17 gule og 3 røde over disken. 
• Mario Mandzukic er ny angriber i Juventus, og skal finde sin plads som arvtager efter bl.a. Carlos Tevez. 
• Den store kroat får - til trods for en plads som angriber - rigtigt mange kort. I sidste sæson samlede han sammenlagt 15 gule kort for både klub- og landshold. I La Liga fik han 10 gule kort i 24 kampe, mens han også hev til sig i Champions League, Copa del Rey og for Kroatien i kvalifikationen til EM. 
• Dette er første betydende kamp for Juventus, og han er formentlig meget opsat på, at gå ind og gøre en god figur. Man ser oftest at spillere i denne situation kan være en smule overtændte.
• Odds 6,00 for et kort til en spiller, der i snit hiver kort i mere end hver 3. kamp, er yderst godkendt. Dette spil gælder desuden både for gult kort og direkte rødt, såfremt sidstnævnte scenarie skulle blive aktuelt.

Tippet lørdag 08 august 2015 - 12:15

Opdateret lørdag 08 august 2015 - 21:06