Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 09 august 2015 - 16:00
Kamp:
FC København - FC Nordsjælland
Liga:
Superligaen, Danmark
Udfald:
Nicolai Jørgensen scorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
2,87
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Canal 9

FC København røg i midtugen ud af Europa League-kvalifikationen, da de hjemme tabte med 3-2 til tjekkiske Jablonec. En kæmpe skuffelse for det københavnske mandskab, der har investeret tungt i truppen op til denne sæson - bl.a. med henblik på europæisk gruppespil. Ståle Solbakken var en skuffet mand, og fadæsen imod tjekkerne skal hævnes søndag. FC Nordsjælland kommer forbi, og det er en modstander, som FCK generelt har det godt imod. Jeg spiller Nicolai Jørgensen som målscorer i flere varianter her, og mine tanker bag dette er:

• FC Københavns bedste spiller er, uden tvivl, Nicolai Jørgensen. Han har igennem flere sæsoner vist et tårnhøjt niveau for københavnerne, og er den klart vigtigste del af offensiven.
• Jørgensen har fået en fremragende sæsonstart, hvor det er blevet til fire scoringer i de seks betydende kampe, som holdet har spillet. Bl.a. mål i begge Superligakampe.
• Tilgangen af den paraguayanske offensivspiller Federico Santander ser god ud for FCK. Han er ikke så målsøgende, som jeg personligt havde forventet, men han vinder rigtigt mange dueller, og giver plads til de øvrige i front. Herunder Nicolai Jørgensen.
• FC Nordsjælland er Nicolai Jørgensens yndlingsmodstander. Han har mødt FCN otte gange i Superliga-sammenhæng, og aldrig prøvet at tabe til dem endnu. Seks gange har FCK vundet, når han har spillet imod Farum-mandskabet, mens to kampe er endt uden vinder.
• Jørgensen tager straffespark for FCK.
• I de otte kampe, Nicolai Jørgensen har spillet imod FCN, er det desuden blevet til fem mål. De højeste antal imod nogen Superligaklub af den 24-årige offensivspiller.
• I sidste sæson vandt FCK begge hjemmekampe imod FCN. Og i begge kampe scorede Jørgensen. Det blev til i alt tre scoringer i de to kampe.
• FCN vandt i sidste runde 2-1 hjemme over AaB, men har ellers ikke set gode ud her i starten af sæsonen. De åbnede sæsonen med et 2-0-nederlag hjemme til SønderjyskE, og efterfulgte dette med at tabe 3-0 ude til Randers. Defensiven er bestemt til at snakke med.
Alt i alt er det kun torsdagens kamp, der nok sidder lidt i både ben og hoved på FCK'erne, der taler imod en klar hjemmesejr. Kvaliteten hos værterne er dog så meget bedre, at de bør cruise tre point hjem her - og det kunne meget vel blive med Nicolai Jørgensen som målscorer.
Jeg napper disse spil:

Nicolai Jørgensen scorer @ 2,87 (4 units)
Nicolai Jørgensen - 1. målscorer @ 6,50 (2 units)

Tippet søndag 09 august 2015 - 11:44

Opdateret søndag 09 august 2015 - 22:52