Eksperten:
Thomsen
Dato:
mandag 10 august 2015 - 21:00
Kamp:
West Bromwich - Manchester City
Liga:
Premier League, England
Udfald:
Manchester City + Over 2,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
2,50
Bookmaker:
http://bit.ly/1eKRYpp
Tv:
TV3 Sport 2

Mandag aften starter sæsonen også for WBA og Manchester City, der spiller rundens sidste kamp. Holdene har for vane at skabe underholdning, når de tørner sammen - ikke mindst på The Hawthorns, som er et stadion, der volder problemer for mange, og hvor WBA ofte formår at drille de store lidt. Jeg forventer dog en udesejr i aftenens opgør, men det bliver ikke med et hjemmehold, der bare kaster håndklædet i ringen. 

West Bromwich er et fint midterhold i Premier League. Over hele sæsonen, når de formentlig hverken til eller fra, men får stabiliseret sig et sted cirka midt i tabellen. Det var også tilfældet i sidste sæson, hvor klubben endte som 12'er, med et solidt forspring ned til nedrykning - og endnu længere op til de sjove pladser. Henover sommeren har man formået at holde på den vigtige angriber Saido Berahino, der i sidste sæson nettede 14 gange, mens Liverpool-floppet Rickie Lambert er kommet til i håb om at få noget spilletid. 
Hos City har man også haft gang i svingdøren. Holdet, der i sidste sæson endte 8 point efter mestrene fra Chelsea, havde ikke den bedste sæson, og den stenrige klub har derfor bl.a. kastet en halv milliard kroner efter Liverpools Raheem Sterling, samt hentet Fabian Delph til fra Aston Villa. Ud er gået Negredo, Jovetic og Milner. 
Til aftenens kamp er hjemmeholdet uden det normale førstevalg i målet. Ben Foster er ude til opgøret, og erstattes formentlig af waliseren Boaz Myhill, der i sidste sæson stod 11 kampe, og i disse blev passeret 17 gange. Herudover er forsvareren Gareth McAuley tvivlsom. 
City kommer til The Hawthorns uden nyindkøbte Fabian Delph, der er skadet. Op til kampen har der desuden været tvivl om Sergio Aguero, David Silva og Samir Nasri, men disse forventes at være med. Yaya Touré og Clichy er begge tvivlsomme. 
Gæsternes defensiv har vist lidt svagheder i testkampene, hvor man bl.a. tabte 4-2 til tyske Stuttgart (der i sidste sæson var tæt på at rykke ud af Bundesligaen), til trods for at man startede med navne som Kolarov, Sagna, Mangala og Kompany i bagkæden. Til gengæld har man masser af offensivt krudt at skyde med, og der bør være gode chancer for mål i aftenens kamp.
I de foregående sæsoner har City haft et godt tag på WBA, som de har vundet ni af de seneste ti møder med. Heriblandt de sidste syv i træk. I hele syv af de ti sejre er der faldet mere end 2,5 mål, og i de seneste tre opgør på The Hawthorns har hjemmeholdet også formået at komme på tavlen. 
Jeg tror på endnu en målrig affære - og at City tager de tre point, og sætter pres på de øvrige tophold, hvoraf flere fik dårlige resultater med fra deres 1. kamp i sæsonen. 

Tippet mandag 10 august 2015 - 14:36

Opdateret mandag 10 august 2015 - 22:55