Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 13 september 2015 - 12:30
Kamp:
Verona - Torino
Liga:
Serie A, Italien
Udfald:
Daniele Baselli scorer
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
7,50
Chancevurdering:
15%
Spilbar ned til:
6,67
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1IVP0q6

Den tidlige søndagskamp i Serie A står mellem Verona og Torino. To hold, der har for vane at underholde pænt, når de mødes, og i dag kunne sagtens gå hen og blive endnu en spændende affære. Gæsterne har taget maksimumpoint for de første to kampe, og ankommer til Stadio Marc'Antonio Bentegodi i Verona med selvtillid. Der skal hentes point, og en af nøglerne til succes kunne igen blive det unge midtbanehåb Daniele Baselli.

Torino har sejret i samtlige af holdets tre betydende kampe i denne sæson. Først blev Serie B-mandskabet Pescara slagtet med 4-1 i Pokalturneringen, inden turen kom til oprykkerne fra Frosinone i premieren. De blev besejret med 2-1 ude, inden det i sidste runde blev til 3-1 hjemme over ellers stærke Fiorentina. En forrygende sæsonstart med tre sejre, og intet mindre end ni scorede mål. Offensiven spiller, og med navne som Amauri, Quagliarella og Maxi Lopez, så er der da også nok at skyde med.
Det har dog været holdets nytilkomne midtbanespiller, Daniele Baselli, der er løbet med overskrifterne hidtil. Der var store forventninger til den vævre, 23-årige spiller, da han henover sommeren blev hentet for små 35 mio. kroner i Atalanta. Og han har indfriet disse - og mere til. I de første tre kampe i sin nye klub, har han scoret i dem alle. Imod Pescara - i Pokalturneringen - startede han målscoringen for Torino, inden han imod Frosinone blev matchwinner. I sidste runde lukkede han festen, og slog det sidste søm i Fiorentinas kiste, da han bankede den ind til slutresultatet 3-1. 
Verona kommer til denne kamp med blot ét point på kontoen. De startede dog sæsonen positivt, da de sikrede sig avancement i Pokalturneringen via 3-1 over Foggia - og sæsonpremieren var også ganske godkendt med 1-1 hjemme imod Roma, der vel kan betegnes som titeludfordrere i år. I sidste runde gik det så galt, da holdet gæstede Genoa og blev sendt hjem med et 2-0-nederlag. 
Der er scoret imod Verona i alle kampe, og det er der ikke noget nyt i. I sidste sæson lå Verona helt i bunden, når det kom til at præstere clean sheets; kun syv stk. blev det til i 38 Serie A-kampe, hvilket blot blev overgået i elendighed af de to nedrykkerklubber, Cesena og Cagliari. 
Torino har haft et fremragende tag på Verona henover de senere sæsoner. Ikke mindst, når de er mødtes på Stadio Marc'Antonio Bentegodi, hvor samtlige af de tre indbyrdes opgør i dette årti er endt med sejre til gæsterne. Og alle tre gange via 3-1-sejre. I det hele taget er der ofte målgaranti, når mandskaberne mødes, og qua hjemmeholdets defensive udfordringer, samt Torinos fine målform, så ligner det en kamp, hvor værternes bagkæde og målmand igen kan komme på overarbejde.
Daniele Baselli er naturligvis ikke så oplagt en målscorer, som fx. Quagliarella eller Maxi Lopez, men alligevel har jeg svært ved at se, hvorfor vi får 7,50 på mål fra hans fod. Han har bevist sig som en målfarlig midtbanespiller, og møder i dag en ganske svag defensiv. Flere af markedets øvrige bookmakere er da også mere forsigtige med oddset, og bevæger sig i et leje fra 5,00 til 6,95. 
Jeg har valgt at give spillet 15% chance for succes, hvilket måske i virkeligheden er en smule konservativt. Uagtet er det svært at komme uden om værdien her, og med en betvalue på 112,5% så er det ind med pengene. 
Spillet er sat hos 888sport, Danmarks nye bookmaker. Husk at du, hvis du signer up igennem Tipperen.dk's link, kan vinde en lækker iPad2. Læs mere på forsiden!

Tippet søndag 13 september 2015 - 08:26

Opdateret søndag 13 september 2015 - 14:29