Eksperten: Jens Boye
Dato: Tirsdag d. 27/10-2020, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Borussia Mönchengladbach - Real Madrid
Liga: Champions League
Udfald: Over 2,5 mål
Units: 6
Odds: 1.52
Chancevurdering: 70%
Spilbar ned til: 1.43
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Odds 1,5 fås hos Danske Spil, Bet365 og Betfair Sportsbook.

Det lugter af mål mellem to offensivt stærke hold.

Gladbach startsparede angriberne Thuram og Pléa i weekendens 2-3-sejr i Mainz. Tyskerne vil nok have respekt for Real, men ventes at stille i en 4-2-3-1-formation med kreative Neuhaus (og Kramer) på den defensive midtbane, og det er altså et hold der har stor potentiel slagkraft.

Det KAN også være at Gladbach stiller med tre mand i midterforsvaret, men uanset hvad tror jeg Die Fohlen får svært ved at holde tæt. De har indkasseret (10 mål i alt) i alle 6 kampe i denne sæson, inkl 2-2 hos Inter i første grupperunde.

Real Madrid-forsvaret er bestemt heller ikke dirkefrit. Kun eet mål imod i weekendens Clasisco mod Barcelona (Real vandt 1-3 på Camp Nou), men Messi & Co virker langt fra topformen. I første grupperunde tabte Real på eget græs 2-3 til kontrastærke Shakhtar, og Clasico-gevinsten er ikke nok: Klubbens fans vil også have sejr over Gladbach.

Spanierne er markant svækkede på højreback-positionen (dvs i området hvor dygtige Thuram nok huserer): Carvajal er fortsat skadet, og han har nu fået selskab af Nacho der blev skadet mod Barca. Reserven Odriozola er også ukampdygtig, og det efterlader Reals førsteholdstrup uden højrebacks. Så enten skal træner Zidane hive en ungersvend op fra andetholdet, eller også skal han gøre som mod Barca hvor fløjspiller Vazques kom ind for Nacho. En mulighed er naturligvis også at bruge fx en venstreback, men uanset hvad: Ideelt er det ikke.

Kreatør Hazard er nok stadig ude, det norske spilfordelertalent Ødegaard ligeså, men Real har diverse andre offensivesser, inkl Benzema, Asensio og Vinicius. Måltruslerne kan som som bekendt også komme fra midtbane – og forsvaret (Ramos, især – hovedspil og straffespark).

Tippet 26/10-2020, 19:10
Opdateret 27/10-2020, 22:52