Eksperten: Kuerten77
Dato: Tirsdag d. 27/10-2020, 15:30
Sportsgren: Tennis
Kamp: Novak Djokovic - Filip Krajinovic
Liga: ATP Wien
Udfald: Totalt antal partier: Over 19,5
Units: 2
Odds: 2.00
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

En kamp, hvor jeg forventer, at Djokovic lige skal finde rytmen efter nogle hårde Grand Slams, hvor han blev diskvalificeret i den ene og fik store stryg i finalen i den anden. Jeg taler naturligvis om US Open og French Open. To monumentale skuffelser for serberen, der skulle have haft en Grand Slam titel for at være med i ræset om "den bedste igennem tiderne". Derfor kan jeg godt se en relativ rusten Novak Djokovic dukke op i hovedstaden i Østrig. Han har ikke spillet siden French Open, og det kan blive en hård omstilling til indendørs. 

Krajinovic har potentialet indendørs, hvilket vi har set talrige eksempler på. Serberen har også fået et større gennembrud i år, hvor han spillede fremragende i Cincinatti og blandt andet slog Thiem med 61 62. Han har lige ophørt samarbejdet med sin træner Tipsarevic efter et år, så det er selvfølgelig en usikkerhed. Men han har så stærkt et grundniveau indendørs, at jeg har svært ved at se ham ikke levere i dag. 

Sidst de to spillere mødtes burde Krajinovic have vundet første sæt, men smed nogle sætbolde. Det var i Rom for et par måneder siden. 

Alt i alt forventer jeg ikke, at Djokovic renser igennem her, da han lige skal akklimatiseres og spilles ind i turneringen, så linjen på 19,5 ser ganske god ud. 

Tippet 27/10-2020, 08:08
Opdateret 27/10-2020, 17:59