Tipster: Thomsen
Date: Søndag d. 21/04-2024, 09:00
Sport: Fodbold
Event: Perth Glory - Western United
League: A-League, Australien
Bet: Scorer i kampen: Matthew Grimaldi
Units: 3
Odds: 5.33
Chance assessment: 22%
Correct odds: 4.55
Betvalue: 117%
Bookmaker: https://bit.ly/3IhmQ1K
Result: VUNDET

Kan spilles til 5,25 hos Danske Spil og 5,00 hos Bet365.
En del aktører helt nede omkring 3,20

Ligastrukturen i A-League er sådan skruet sammen, at top-6 spiller om mesterskabet, mens bund-6 pakker badetøjet og rejser på ferie, når grundspillet er ovre. I både Perth og Western United er kufferten fundet frem, for de to hold er dømt til at ende helt i bunden her hvor der resterer to runder. Efter 25 kampe ligger de side om side på 11.- og 12.-pladsen, og det bliver imellem dem, at vinderen af "The Wooden Spoon" skal findes; titlen til sæsonens dårligste hold. Der er ingen nedrykning, men kun denne tvivlsomme titel, på spil. 

Ingen af holdene er i særligt god form, men Perth må dog alligevel betegnes som det dårligst kørende af de to. Senest blev de slagtet med 8-0, da de gæstede Melbourne City, der endda har haft en rigtig dårlig sæson. Inden da blev det til et 2-4-nederlag hjemme til Adelaide - og status for de seneste syv kampe er to point og en målscore på 7-20. 

Det kan Western United, der senest spillede en rigtigt underholdende kamp imod Adelaide, som endte 3-3, måske lukrere på. En sejr i søndagens kamp kan sikre, at det bliver Perth, og ikke dem selv, der ender med "The Wooden Spoon", og de bør have chancer. De har hentet 11 point i de seneste syv kampe, og rent offensivt har det set ret fint ud. 

Det er endda på trods af, at offensiven hos søndagens gæster er hårdt ramt af skader. Noah Botic, Daniel Penha og Nikita Rukavytsya er alle meldt ude med skader. Det har i den seneste tid åbnet op for den unge offensivspiller Matthew Grimaldi, der i de andres fravær har fået mere spilletid, og flere starter, end vanligt. Og det har været en god idé. Senest startede han målfesten imod Adelaide og det var hans tredje mål i de seneste seks kampe, hvor han tilmed kun er startet inde i de fire. I alt har han scoret fire mål i sæsonen, hvor det er blevet til 780 minutters spilletid. 

Perth har lukket mål ind i 23 af 25 kampe i sæsonen og snitter mere end to mål imod pr. kamp. I forsvaret er de uden den rutinerede Mark Beevers, der er ude med en skade, mens målmanden Cameron Cook, der har stået i 40% af sæsonens kampe, er med U23-landsholdet. 

Selvom "The Wooden Spoon" er en ting i denne kamp, er det også en kamp uden det helt store på spil. Det bør give en åben kamp, hvor der kan komme mere fokus på angreb end forsvarsspil. Western United har vundet 8 af 11 indbyrdes opgør igennem tiden, og der skal være gode chancer for at de, og Grimaldi, kan gøre en god figur søndag morgen, dansk tid, i Perth. 

Tippet 19/04-2024, 21:47
Opdateret 21/04-2024, 11:09